Кладионица

1. http://www.soccerway.com/teams/comparison/?team_ids[]=677&team_ids[]=686

Из кеца у икс последњи међусобни меч.

Ето неки моји предлози за онај Фејзов систем, ако хоћете да изаберемо заједнички два пара.

2. Aj dajte mi neke predloge za 7+ tekme

3. ја сам мислио баш на лацио интер, само што су то смрдљиви жабари може дође лагано из икса у икс или из икса у 1:0/0:1

иначе имам један јебено добар предлог. а то је следеће. свако пише пар у који је сто посто сигуран да ће дође. не као одигро си 6 текми на тикету и као ако дође дошло него пар у који си сто посто сигуран. квота око 2. начи размотриш, смозгаш и сконташ на шта би бацио 5 сома у синглу. и тако нас 6 7 каже, и саставимо заједнички тикет, 5 од 7 у систему. значи оставимо шансу да два пара падну. јбте ја сам убеђен да бисмо узимали кинту сваки дан. иначе кад ја одиграм тикет са 6 парова и паднем на 1, 2 дође ми да се убијем што нисам одигро систем.

начи све што се тражи је квота 2 (+- 0.2) и то је то.

иначе за сутра немам баш ниједан пар за ону спику, нисам прегледо листе још како ваља

едит: или чак 6 од 7

4. Хтео сам да проверим на моцарту колики би били добици отприлике, али им не ради сајт. Није лоша идеја, неки апгрејд Вука тикета, само не знам како би нас увек било 7. Некад ће троје људи да да предлоге, а некад 11.

5. Ja opikao danas:

Livorno 1X
    Twente 1 i D2+
    Lugo pp1+

Metnuo 500, ubrao 1124 opaaaa, biće kiflice za slavu!

A ovo za tiket se slažem, moglo bi se to odraditi.

6. проверио сам ја , на 5 од 7 је од 30 до 690

а на 6 од 7 је 60 до 480 квота

мин и макс

7. Pa ne mora samo sedmorica da stavljaju tipove. Postavimo nas 20 po jednu tekmu, pa kome se šta sviđa, nek odigra.

8. Sviđa mi se predlog sa tim Vuka tiketom. Od mene, za danas:

Ingolstadt - St. Pauli GG3+ (2.25)

Greuther Furth - Augsburg 1 (2.30)

Norwich - Wigan 1 (2.20)

Middlesborough - Wolves 1 (2.00)

Notts County - Brentford 1 (2.40)

Stevenage - Crawley Town 1 (2.50)

9. Trebaju mi nekoliku sogiruca kvote 2 da budu. Ukupna, naravno. PRM liga po mogućstvu. Prekjuce me obori milan, juce bajern. Ne znam dokle više.
    Stavljam pare na ovo sto postavite iaupičkumaterinu.

10. Требало би да дође

Норвич 1
    Удинезе 1
    Монпеље 1
    Шалке 1

и за још храбрије

Штутгарт 2

Нисам играо клаџу неколико викенда, одморио сам мозак а кад погледам резултате који су долазили и уштедео коју кинту :)

11. мени овај лирс серкле бриж предлог за систем

12. Ђане, дајте неке дојавице, 3 за 3 или тако штоне. Треба ми лооова

13. Evo vam vako:

Noric ce sto posto 1X, a vrlo verovatno 1. Vigan bez nekoliko prvotimaca,a i ocajni u gostima.

Marsej ce sto posto X2, a moguce i 2, posto se ovaj tuluz raspada u poslednje vreme.

AZ ce sto posto X2, a verovatno i tim2 2+, zwole je bez nekoliko igraca, doduse i az je beda ove sezone.

Salke ce 100% da igra 2+, a vrlo verovatno i 3+ utakmicu. Ne znam zasto ljudi insistiraju na kecu ovde, kad se salke raspada u poslednje vreme, a frajburg u poslednje vreme samo ima poraz od bajerna,ove ostale je posteno pelendrao.

Siti ce da odigra 90% GG, a vrlo verovatno i gg3+. Njukastl je ocaj, siti rastura, svi paramertri su na strani gostiju, ceo svet igra na goste, znaci kladionica ce morati da se prikaze u najboljem svetlu i da vas jos jednom uveri da kad ti se sve cini u redu, nesto si prevideo. Po mom misljenu ovde ide BOMBAJA na keca ili da domacin daje 2+!

Malaga ce 100% igrati X2, a vrlo verovatno i 2, posto sevilja ima problema sa crvenim kartonima i povredama.

14. Ae da malo reklamiramo kladionicu(ako sme), i aktivne clanove grupe: http://vukajlija.com/kladionicar/624007.
    I da ne bude spem, predlozi za danas:

QPR 1
    Midlzbro 2+pp
    Lazio-Inter gg3+
    Sevilja-Malaga 1

15. Siti ce da odigra 90% GG, a vrlo verovatno i gg3+. Njukastl je ocaj, siti rastura, svi paramertri su na strani gostiju, ceo svet igra na goste, znaci kladionica ce morati da se prikaze u najboljem svetlu i da vas jos jednom uveri da kad ti se sve cini u redu, nesto si prevideo. Po mom misljenu ovde ide BOMBAJA na keca ili da domacin daje 2+!

Ne rise.

16. опа, иде двојка на сити, очекивано. ако ми прође тикет до 16х, гађам икс на јунајтед, аупичкуматерину!

17. Junajted dobija. :). Vidić se vraća, nema više zajebancije !. GLORY GLORY MAN UTD !

18. Варезе, Норич, КПР, Монпеље, Рос Каунти, Ћетафе. Све кечеви па шта му Бог да.

19. Лидс 3+
    Милвол ГГ
    Вотфорд ГГ
    Даг ен Ред даје 2+
    Волфсбург ГГ
    Емполи 3+

Квота 25

20. Izadje mi tiket:
    http://upload.slike.com/slike/UbRx7.png

Taman sam pokrio sve danasnje uplacene, i ostalo mi jos 75 din viska :D

Sad cu i to da strpam u jedan tiket lolo

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.