Кладионица

1. Srecna nova svima....veceras se prati NBA..

Detroit - Sacramento +197.5 1.85
    Denver - LA Clippers 1 1.85
    LA Lakers - Philadelphia -202.00 1.85

za 1000, dobitak 6500....pa da vidimo, prvi tiket u ovoj godini :D

2. Dobro je. Prošao mi je Sautempton 2-4 a i bio je x na kraju, tako da me nije samo šuntavi Vigan sjebao. Doduše, danas odigrao s ortakom rulet, stavili 800 kinti ukupno i ganjamo jebenu nulu jedno 30 ruku I NIŠTA! Mi otkako smo došli, i dok smo još gledali, nije pala ni jednom, a što je najgore, kad smo pre igrali, padne nam najmanje 2-3 puta. Jebeno govno. Ali na kraju ispade dobro, jer sam u sitnom plusu.

3. LA Lakers - Philadelphia -202.5 1.85

99 - 103!!
    Aa usralo te dzankezo :D
    To majstro.

4. Brate, igrao sam manje od 202,00....to sam zaboravio da napisem...tako da mi se racuna kvota 1...znaci izaso sam 3500...fino...prvi tiket u ovoj godini i dobitan :) ide to danas na neku kvotu 2-3.. :) doktor za nba...ajmo bre....mali plus ali dobar

5. nisam imao muda da odigram citavo kolo premijer lige 3+...

6. Па није ни дошло ..

7. nije ovaj arsenal, al iskombinovao bih ja tu nesto...

8. Chelsea - QPR 1ug2+
    Liverpool - Sunderland 1
    Newcastle - Everton 2

9. Зевс, добар.
    Мада ми је овај Сандерленд пре неки Х

10. Hvala :)
    Ja se nadam da će ovaj Liverpul da ubode neko zrno.

11. odigro :
    čelzi - qpr 1-1
    Liverpul - Sanderlend x-1
    Njukastl - Everton 2-x

12. Zhajk sve to može al' ja bih rek'o da Everton dobija Njukastl.

13. Videćemo večeras zajeban je Everton.

14. drugi tiket ove godine...

Golden Stejt - Klipersi 1
    Milvoki - San Antonio H2 (5,5)
    Majami - Dalas ispod 202.5
    Hjuston - Nju Orleans ispod 202.5

Ulog 1000
    Dobitak 12600

15. Dobar Dzankee dobar :)

16. Ganjajte Kliperse ovih dana x protiv ovih jačih ekipa. Ja stavio 100 kinti na x večeras protiv Golden Stejta. Drugi tiket:
    Orlando - Čikago 2
    Klivlend - Sakramentol + 196.5
    Indijana - Vašington - 182.5
    Boston - Memfis + 180.5
    Na 100 kinti 1000 dobitak. A bude li 2 iksa od 7 tekmi koje sam planirao da stavim, poješću sopstvena muda i to onako slasno. MINIMALAN dobitak bi mi bio preko 6 somova da sam stavio tih 500 kinti na to, mada iskreno, čisto sumljam, ali ako dođe, ne znam...

17. Kliperse usrao niz, sve igrali sa pacerima...video se kakvi su protiv jacih ekipa...eo Denver im je napravio decu sad...sad igraju sa Lejkersima...pa im opet dolazi Golden Stejt...Hjuston i Majami...Majami sam odigrao zbog tradicije i zato sto retko prelaze 200 bar kod kuce...a Hjuston...sta znam, uglavnom igraju na vis eksoeva red je malo da odmore, a i Nju Orleans igra na malo poena, sumnjam da ce pratiti Hjustonovu igru, malo mora da umrtve...jos im se vratili svi igraci, jure i trijumf..a San Antonio mi je klasika...

18. Zhajk rekoh ja 2 na Everton. :)

19. Реално Евертон је био поклон квота, барем по мом мишљењу. У одличној су форми, а Њука се распада, неко је на синглу могао лепе парице да узме .

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.