Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Mene obori Celzi nisam očekivao ovakav kiks.
Obori me mrtvi Čelsi 1-1 za 2091 din.A lepo sam uhvatio Liverpool 1 i 3+ i Newcastle X-2.
Реално Евертон је био поклон квота, барем по мом мишљењу. У одличној су форми, а Њука се распада, неко је на синглу могао лепе парице да узме .
:nakasljava se:
Ja pogodio
Rendzerse X-2
Seltik X-1
Everton X-2
Aberdin 2-X
Kvins Park 5+
samo me sjeba Čelzi koji sam igrao iz X-X.
Ne radi mi skener, a na mom telefonu je jako loša kamera da vam pokažem tiket.
Link or didn't happened!
Salim se. Koliki ti je dobitak, 200 000?
Nisam se kladio u Mocartu, već u kladionici koja nema onlajn praćenje i kontrolu tiketa :)
Ma ne, sada svi seru kako ih je zguzio Čelzi. I kad serete da je Everton bio poklonjena kvota, zašto to ne rekoste pre utakmice ili barem zašto ne podigošte neki keš za sebe.
Zasto ovaj jebeni forum guta postove???
EDIT: Boli me kurac ponovo sve da kuckam. Pozdravljam te Hogare, idi istuci burazera ili pukni samarcinu caletu. Nije zdravo zadrzavati frustraciju u sebi. verujem da se nakupilo, puko jednu za tolike hiljade.
Реци папете ?
Teo sam diskretno da naglasim da sam singlirao :D
Guta, guta. A taman sam se iz duše najebao majke Čelsiju.
хаха, то ти причам :)
кол'ко си метн'о ?
Zasto igrate keca na 1.25? Jos + sto su se QPR-u za ovo kolo na teren vratili 4 ili 5 prvotimaca?
EDIT: 1000
Ko kaze da sam 1 stavio?
Ko kaze da si stavio?
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/16618_572763432737754_1021592993_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s480x480/318574_572763956071035_1199470844_n.jpg
Od istog lika. Kad nekog sere, onda ga sere.
Sigurno su bedne uplate. Tipa 20-30 dinara, cim je zamaskiro.
Ko kaze da nisi?
A koja fora sa ovim skrivanjem uplate?
Obracao sam se sirokim narodnim masama.
Aha papete, sad sam video sta si mislio.