Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Mene obori Celzi nisam očekivao ovakav kiks.
Obori me mrtvi Čelsi 1-1 za 2091 din.A lepo sam uhvatio Liverpool 1 i 3+ i Newcastle X-2.
Реално Евертон је био поклон квота, барем по мом мишљењу. У одличној су форми, а Њука се распада, неко је на синглу могао лепе парице да узме .
:nakasljava se:
Ja pogodio
Rendzerse X-2
Seltik X-1
Everton X-2
Aberdin 2-X
Kvins Park 5+
samo me sjeba Čelzi koji sam igrao iz X-X.
Ne radi mi skener, a na mom telefonu je jako loša kamera da vam pokažem tiket.
Link or didn't happened!
Salim se. Koliki ti je dobitak, 200 000?
Nisam se kladio u Mocartu, već u kladionici koja nema onlajn praćenje i kontrolu tiketa :)
Ma ne, sada svi seru kako ih je zguzio Čelzi. I kad serete da je Everton bio poklonjena kvota, zašto to ne rekoste pre utakmice ili barem zašto ne podigošte neki keš za sebe.
Zasto ovaj jebeni forum guta postove???
EDIT: Boli me kurac ponovo sve da kuckam. Pozdravljam te Hogare, idi istuci burazera ili pukni samarcinu caletu. Nije zdravo zadrzavati frustraciju u sebi. verujem da se nakupilo, puko jednu za tolike hiljade.
Реци папете ?
Teo sam diskretno da naglasim da sam singlirao :D
Guta, guta. A taman sam se iz duše najebao majke Čelsiju.
хаха, то ти причам :)
кол'ко си метн'о ?
Zasto igrate keca na 1.25? Jos + sto su se QPR-u za ovo kolo na teren vratili 4 ili 5 prvotimaca?
EDIT: 1000
Ko kaze da sam 1 stavio?
Ko kaze da si stavio?
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/16618_572763432737754_1021592993_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s480x480/318574_572763956071035_1199470844_n.jpg
Od istog lika. Kad nekog sere, onda ga sere.
Sigurno su bedne uplate. Tipa 20-30 dinara, cim je zamaskiro.
Ko kaze da nisi?
A koja fora sa ovim skrivanjem uplate?
Obracao sam se sirokim narodnim masama.
Aha papete, sad sam video sta si mislio.