Кладионица

1. е а де има тих комбинација?

2. Ja te poslušao Gazimudo,i ja se opario

3. јебем ти ћивот мора да нахватам за кендви једно три текме 3+пп и да вежем за 100 кинти да добијем 30 иљада :)

4. Ako budu igrale za vikend švabe ... e njih treba tražiti 3+ p.p.

5. Ove kombinacije su u Balkanbetu! Za ostale ne znam..
    ako neko roka preko neta, nek igra na oklahomu sa hendikepom.
    samo 10,5 protiv washingtona..
    Oni sad imaju seriju od 11 gostovanja u 13 tekmi (prvo su imali juce protiv toronta).. cenim da ce pucati neku tekmu zbog umora,al valjda ce se bar potruditi da ove levate dobiju..

6. Gazimudo mudro zboris+NYK-BOS ph1/h1/manje i UTA-DAL-ph1 s manje love

7. Deranje isto ja odigrah
    razmišljao sam da stavim -SAC-MEM, al sam odustao

8. odigrah za 1000 jedan nocni

Phau - Nieminen 1 2.50
    Vinci - Jankovic 1 1.60
    Soeda - Giraldi 1 1.90

Dobitak oko 8000

9. Dzankaro, ja i papet radimo na mnm tipovima, sta si se zbunio?

10. Ni Rondo ne igra veceras,ko ima blizu kladzu nek trci da uplati!

11. Igrah da Vošington neće da da preko 92 poena, a da će njujork da utrpa preko 97. Moj predlož za noćes.

12. Dedzone, lose su granice bas...Bostonovi igraci prodaju kevu za poen manje, a Vasington il daje 80 il 100. kako se digne kurac ovima da igraju odbranu, bolje overite tenis veceras, ima ko salate

13. Dzankee dobar ti ovaj tenis,samo Phau teško može da pobedi Nieminena...

14. I ja cenim da ce Washington dati manje od 91,5.. I slazem se sa dzankijevim predlogom za phau-a.. Niminen je kurac od tenisera, doduse ovaj phau je bolji na sljaci..

15. Pratim tenis, tako da mi je ovo ok :D jos nieminena juci povreda neka, kao se oporavio...a phau je u naletu...soeda i vinci su mi poklon kvote...osim toga, kao i zakopalova i stephens, koje nisam igrao.

16. Zajeban je Nemac Phau,još ako Nieminena muči povreda to je onda još jedna prednost,ali ja ipak tipujem na Nieminena,uostalom videćemo...

17. Videćemo :)) forsiram sad ove tikete, ove nedelje uopste...od prvog tiketa u godini i malog dobitka, nijedan dobitan vise...

18. Dzankaro, ne pali se, nije povredjen nego imao stomacne tegobe pa je predao na proslom turniru.. :)

19. Dzankaro, ja i papet radimo na mnm tipovima, sta si se zbunio?

Sad mora da umre.

20. Da ga jebem. Boli me kurac, samo nek dobije ovo brat Phau. i Soeda. i Vinci.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.