Кладионица

1. Moj tiket za Badnji dan:

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1194-3793896-1047

Mrtvi Marsej primio u 83-ćem minutu gol i u produžetku dao gol i prošao dalje.

2. Хиљадита страна за хиљаде хиљада, за хиљаде затворених кладионица!

3. Dobar tiket K.V.D.Z
    Inače Gengan igra 2. Francusku ligu nisu loša ekipa,ali ipak sramota za Marsej da ih pobedi tek u 107.minutu...

4. zeussick
    Dobar tiket K.V.D.Z
    Inače Gengan igra 2. Francusku ligu nisu loša ekipa,ali ipak sramota za Marsej da ih pobedi tek u 107.minutu...

Најцрње је то што ја у листи уопште нисам нашао Генган па сам помислио да су нижеразредна екипа с'тим да сам чуо за њих али их дуго нисам видео у елитном друштву.

5. Za 1000din metnuo:

Ted Kolej - Besiktas 158,5 MANJE (prošlo)
    Efes - Fenerbahce 152,5 VIŠE (prošlo)

Dobio nekih 3200.

I metnem iz sprdnje za 100 Everton GG3+ i Valjekano 1-1, dobijem još 850.

Danas sam pobedio kladžu opaaa!

6. Koj kurac sa Soedom gubi 5-0? WTF

EDIT: Jebena egal kvota je bila, daj nek preda da se ne bruka

7. JEBENI GOVNAR GUBI OD JEBENOG DJIRALDIJA JEBENOG ZABARA KOJI IMA JEBENU PARAPLEGIJU I AMPUTIRANA MU JE LEVA RUKA, A U KURAC I UZIMA 1 GEM, A ORANGUTAN UZEO 12.

8. опуштено џанке децџко
    лекић на зуб и чаша воде.

9. http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1178-5986882-1047
    PU picku materinu.
    Dokle cu vise na samo jednu jebenu utakmicu da padam.
    Mislim da je ovo vec 3. tiket za redom na koji padam ZA JEDNU TEKMU!

10. Što ne izbaciš tu jednu?

11. i tako mi kao nesto pricamo o KOSARCI , i to kao o NAJBOLJOJ KOSARCI NA SVETU, i dodje vasington i usere oklahomu..
    ae bre, cirkus jebeni, veze to sa kosarkom , a bogme ni basketom, nema..

12. и нусу их много усрали, 2 разлике

13. Ali to je vasington koji je do ovog meca imao 4 pobede u 32 kola. Vasington kome je najbolji igrac veseli, i dobili su oklahomu koja je kao sampionski tim, durant picke materine, westbruk picke materine, ibaka picke materine..
    I to su lagano u utakmici nekoliko puta vodili sa po 10ak razlike..

14. ma tamo se ne zna ko pije a ko plaća

15. домаћи терен је домаћи терен, а и колко год да губили некад морају да добију. и сам си негде написао, или не ти, неко други, не сећам се, да је ред да вашингтон добије ал да ваљда оклахому неће. јбга, ипак се десило то

16. U toj tekmi je bilo 99:99 i u zadnjim sekundama su primili koš i izgubili.

17. ma cirkus obican bre.. tacno su morali da puste washingtno cisto da bi i publika iz DC-a i dalje dolazila.. sad ce americka zgadija "YEAAAAAAAH AWESOME, WE BEAT OKLAHOMA, WE CAN BEAT EVERY1 YEEEEEAAAAAAAAAH! WOMAN GIVE ME 3k DOLLARS FOR NEW BASKETBALL SHOES AND HATS.. AWESOMEEEEEEEEEEEe!"

18. ma cirkus obican bre.. tacno su morali da puste washingtno cisto da bi i publika iz DC-a i dalje dolazila.. sad ce americka zgadija "YEAAAAAAAH AWESOME, WE BEAT OKLAHOMA, WE CAN BEAT EVERY1 YEEEEEAAAAAAAAAH! WOMAN GIVE ME 3k DOLLARS FOR NEW BASKETBALL SHOES AND HATS.. AWESOMEEEEEEEEEEEe!"

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

19. Gazimudo upao u vatru :),al jbg oni igraju 82 tekme za par meseci bez PO svaku drugu noc,da nekoliko dana igras basket protiv nekog boljeg od sebe uz laktusu i malo srece dobices ga neku partiju! Mene je sjebao NY, al me je Juta izvukla! Veceras na HJUSTON,Lejkersi su bez Gasola i Howarda. S manjom kintom na Filu,Atlantu i Lopeza/Brajanta vise koseva. Interesanto je za WSH da su u 5 tekmi koliko su dobili dosada,pobedili Majami i Oklahomu,dva najjaca tima,nabijem im ga majkE stau.