Кладионица

1. hahahahha 4:2. I to jos da ne bude providno, ovi dali gol i u drugom.
    Stari majstori namestanja su ovi turci :)

2. Što mrzim kad se jebeno povežu utakmice 0:0 dvaput. Ovaj Napoli slepački mater im jebem, niko ništa da ugura u mrežu MRŠ!!!!

3. Ja čekam još
    Levante - Osasuna 1
    Vest Hem - Totenhem 2

4. Volendam mačka zeussick, i ja ga već zaokružio :)

5. sta maler, malercina! :D

6. aa jebem ti radnicki, 174.5 uzivo granica, tesko da ce biti minus 158.5 ovde...daj jebemu leba jednu cetvrtinu sa malo poena, tipa 25-30

7. Ако ова гомна румунска не уваљају гол са два играча више има да зајебем да играм кладионицу.

8. Ma galata pravi prelaz, pašta ti kažem :)

Flow ume, Flow zna lololololo

9. Вала баш провидно. Још после оних шпанаца ја реко' из фазона сад ће још нека два јака тима да дођу, мислио за ајакс и псв кад сам видео псв да је дош'о из прелаза, и јуче кад сам видео да је фенербахче дош'о из 2 у 1, реко' то је то, долази и галатасарај. и кажем неком лику у клаџи да одигра то, оно из спрдње, а ја не уплатим него ставим на неком тикету само 1&3+. какав сам гмаз.
    сутра звезда 4:0 тачан резултат само играм на сто динара и мршукурац.
    едит: и можда партизан 4-6 голова.

10. Ако ова гомна румунска не уваљају гол са два играча више има да зајебем да играм кладионицу.

+1
    Čekam njih i Totenham II2+ mamu im nabijem na kurac...za 4 600.

11. ladno sam pao samo na slepi Napoli za 18 hiljada.

12. Није лоше играти ону игру "полувреме или крај". Богаоца сам данас ухватио, само ме мртви румуни сјебаше. Лепе су квоте, а није нереална игра.

13. Odličan dan i danas bio. Dosta je realno bilo.

14. Kakva je ovo kladionica "kućne izrade" ? :D

15. Спортингбет.рс

Иначе, ово су тикети некадашњег модератора :)

16. ал' га је убо пеки, алал му курац!

17. аха, није пеки, чуо сам. браво стефане костићу, покид'о си клаџу!

18. Фацафацаа окљачкао клаџу и дао отказ на место модератора. Шта ти је живот...

19. ееее туго!
    срам га било, то му је противно црквеним начелима, да има пороке.
    прича се по граду да је змиа ово одиграла, сабила.
    боктенејеб'о, женско овако отресе клаџу, ја ево цео фебруар динар нисам узео.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.