Кладионица

1. данас сам пао на два тикета тј на три није ни битно, ал туга на које начине ЈУ ЈУ ЈУ :)

2. папете било 0 2 на полувремену

3. BSK - Partizan, 1-2

4. kontam i ja to da odigram.

ajde toronto, probudi se!!!

5. курчину ће да се пробуде!

6. mamu im, veze nemaju

7. pas im majku jebo, ne mogu ih više gledati. pu!

8. битно да је онај барњани погађао тројке кад су играли у вашингтону пре 4 дана а сад не може до коша да добаци

9. ITE SPAVAJTE NEMA LEBA OD KLADIONICE

10. Dosli i Brajant i Iguadala, al sam pukao na jebeni Toronto.

11. Ma daj...ljudi dali 2 trojke za 48 minuta...Gej izgubio 5 lopti u 1. poluvremenu...od 32 sto dali u prvom, 10 na slobodnjake...uzas

12. Dalas-Milvoki 1
    Cikago-Klivlend 1
    Indiana-Golden State 1
    ...................
    Ukupno 2,64

13. Dalas minus, Filadelfija minus, Minesota 2. Mozda stavim 1000 na ovo, dosta mi ej sigurno.

14. Minesota bi mogla da dodje 2.10

15. mom najboljem ortaku zivi neki rodjak na kipru. kaze namesteno apolon dvojka. kvota nije nesto, al moze da posluzi

16. Ливорно, сасуоло, лестер и фиорентина

Да ли ће ова 4 тима вечерас дати бар један гол? ваше мишљење?

17. Јес.
    али који ће ти курац то кад квота не прелази ни 2 ?

18. нем појма разматрам нешто

19. Ма ево мацо у ребра

Барнли - Хадерсфилд 1
    Болтон - Питерборо 1
    Форфар - Албион 1
    Офенбах - Волфсбург 2
    Седан - Оксер 2

20. odigro

livorno 1
    lester 1
    okser 2
    modena 1
    a u kurac

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.