Кладионица

1. Barsa kec
    Viola 2
    Majnc 2 plus
    sentetjen trip lus

skantorp 1
    krouli kec
    viola 2
    barsa nula do dva
    etjen kec

2. Od mene singl na Reala G2+ & GG

3. Uh zajebah see mesto viole milton kinz,a mesto kroulija hartpul

4. Čekam jebeni milton kinz za 28 evra!

5. Jel zna neko zasto je prekinuto Matosevic- Soeda tenis?

6. IGRAJTE PROTIV JEBENOG KLIVLENDA NOCAS IRVING NECE IGRATI,KO IMA ONLINE RACUN!!!!!

7. Mogli ste da zaradite ko me ispratio večeras, upalo k'o iz pičke.

8. Odličan i danas dan. Jebo sebe, uvijek kad treba da učim za ispit kladionica ide ko luda. Ko za inat da ne učim.

9. E do jaja Deranje. Ja ih igrao ispod hendikepa jerbo nisam znao. A svi su izgledi da će ići lagano preko... Pu. E, da, i igrao sam Hornetse i Netse x.

10. Za sutra sam kao čuo da je Radnički 1923-Rad 1 ali nije 100% još to sigurno pa možda je neko još nešto čuo vezano za ovu tekmu?

11. Odigrah igrače za večeras

George P. 17.5+
    Holiday J. 19.5+
    Scola L. 14.5-
    Evans T. 15.5+
    Williams D. 18.5-
    Walker K. 18.5-

Iz zajebancije nalupao :)

12. @Blejk a jebem im mater, milion sam puta padao kad objave sat pre tekme da neki igrac nece igrati bez ikakvih prethodne najave! Jedino moze da te izvuce Waiters ako ga usere mada ja bih stavio 1 bezh ikakvog na CHI i da je igrao irving....Isto Dalembert nije u sastavu veceras tu Dalas dolazi opusteno! cime se vodis kad igras bilo koji basket x? netsi uzimaju veceras izgl se vraca jonson...

13. Pazi, ako im klupa odigra dobro, i narafski Vejters, koji je najbolji posle Irvinga, možda i ne dođe. Cirkus je to, sve je moguće. Igrao sam i na Dalas, trebalo bi da dođe. A što se tiče tog iksa, pa ono, ne vodim se sigurno zdravim razumom, nego eto, izgleda mi kao tekma koja bi mogla da dođe, a i sećam se da su Netsi jedno 3 puta, možda čak i više, odigrali nerešeno do sad, tako da me boli uvo. :D

14. trebo si iz iksa u iks blejče, kvota 99

15. A nisam hteo da im se toliko iživljavam. :D

16. zamisli da stave u ponudi X/X/X/X ahahahah kvota 999999 :D

17. A jeeeeeeeeeeste sad. I na pola četvrtine iks. :D

18. od tajm-auta do tajm-auta X :D

19. ја зевао у међусобне дуеле ливорна и кротонеа, и хтео да играм 1:2 тачан резултат бар на 100 динара, и нисам, која сам пичка. као да имају неку сарадњу, тако делује.
    а данас стојим на станици чекам бус, неки лик ту кладионичар и причамо, и ја му кажем двојка на реал вечерас, пет квота, има д'играм, и не одиграм. као ономад за милан што сам веровао. стварно сам сировина. сутра све на звезду тачан резултат неких 2:0 (дају попуст у ред стар шопу 10% за сваки гол који да звезда, а нису луди ни они да дају 5 па да буде све упола цене. даће 2).
    а за раднички не знам, макароне, ништа се овде није чуло, мада ћу да играм кеца јер морају да се ишчупају, а рад више нема којића и луку.