Кладионица

1. Сутра сома на прелаз

2. Za sutra Zemun-Bežanija 1, 1-1, 1-1&3+, 1-1&2+...Naravno ukoliko se tekma uopšte i odigra, pošto se Bežanija raspada, danas na treningu bilo manje od pola tima, vrlo je moguće da neće ni igrati sutra, u svakom slučaju pobeda Zemuna lagano...

Ako neko baš hoće da se igra neka proba York-Histon iz 2-1 ili iz 2-X, Histon zadnje dve došao iz 1-2 i iz 2-1... I 1+&II 2+ bi trebalo da dodje bez problema...

3. To je navlakuša, Histon iz keca u dvojku.

4. Nakon duže apstinencije,konačno sam ubo nešto,na 100 uloženih,6200,me happy: http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1111-7077902-863

5. ovi italijani danas na koje je uplaceno 750miliona bi mogli da iznenade i da prodaju mec da dodje npr. x-1 x-2 ..(10. i 7 a bice i vece kvote) tako su rusi prosle godine kad je isto kvota bila na x 1.35..

ovaj ne bi trebalo da sjebe

rusi 2-4 gola
    englezi 2-4
    hrvati 2-4
    grci 2-4
    irci 2-4
    kvota 7 :))

6. http://infosms.bloger.hr/
    sta je ovaj ludak pogadao jbt lebac.da ima za srbiju poslao bi..

7. ima bosna heheheh
    Sad idem dopuniti račun :D Da isprobam

8. aj limunovo drvo ostavi njihov tiket..ipak sam ti ja poslao link :D (iako necu da ispratim)

9. Dobar tiket buri, igrao sam dubl Hrvatska i Engleska.
    Evo njihov tiket
    Colchester 1, Barrow 1, Harrogate 1, Solihuli 1, Eastleigh 1, Pacy Eure 1, Alfortville 2
    Ja sam ispratio jer igram na William Hill. Čisto da vidim kako i šta :)

10. Dzankee
    aleksandarkg
    moguća muljaža večeras:
    MK Dons - Walsall 2 (kvota ~ 5)
    Оће то.

jebiga džanki, ja sam bacio 2000 evra na x2, reko' da poslušam tebe i da krenem da odvajam od užine, i da igram sa velikim ulogom.
    a danas ću jedno 700 evra na neki prelaz iz 1-x.

elem:

ko vas jebe, ja sam odigrao:

SRBIJA 1
    Italija x2
    Holandija 2
    kvota 3.06, ulog... recimo samo da ako prođe, igraću kladžu narednih mesec dana k'o bog.
    edit: i singl na SRBIJU 1&3+, nakon što sam video komentare ovde, 300 dinara. z'inat!

hvala, hvala :)

11. Ja sam singlirao Kazahstan sa 1000e. Ako prođe dobiću 36000.
    Ou jea, ajde još bacamo se ovim velikim ciframa

12. e to. al' pazi da odvojiš jedno 2000 evra od užine sledeće nedelje, da bi imao za sledeći vikend, mora da se isprati 3-4 prelaza sa po 500 evra.
    edit: i to vidi gledaj po fejsbuk stranama, pa se proseravaj ovde, to prolazi 100%.
    i one dojave u 85. minutu utakmica, ni to nije loše...

13. Colchester 1, Barrow 1, Harrogate 1, Solihuli 1, Eastleigh 1, Pacy Eure 1, Alfortville 2

Jebem mu mater, ako u ovim našim kladionicama može da se nadje više od 2 ova para...

14. Odigrao:
    Wales - England - 2 (1.4)
    Cyprus - Iceland - 1 (2)
    Israel - Latvia - 1 (1.6)
    Algeria - Marocco - 1 (2.2)
    Darlington - Altrincham - 1 (1.65)
    Mons - Dender - 1 (1.65)
    Zemun - Bežanija - 1 (2.15)
    Palmeiras - Bragantino - 1 (1.35)

Ukupna kvota 77. 87

15. za danas bi trebalo da dodje lejton x jer igraju vec nekoliko godina 4 za 4 :D
    Kvota 3.3

http://www.fudbal91.com/fudbalski_klubovi/poredjenje_klubova/Lejton_Orijent_vs._Jeovil_Taun

16. @Predražinjo
    Može nekoliko, ja recimo na online kladionicama imam sve te parove. kvota negdje oko 190.
    Našao sam ovamo u Bosni 3-4 para. Možda i ovamo uplatim.

17. Синглираћу Морекамби ВИкомб Х-2

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.