Кладионица

1. n0000000000000000000bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

2. тиборе, пре свега, добро вече вам желим
    видим да га пратисх по темама, ај признај да си пао на неку џанкијеву злојаву лоло

3. neka se odlepi armani sada odma sad

4. nije ali me je wrbowao da se uchlanim u njegowu VIP grupu za 100 evra ahahhaha

5. shalje mi pozive na fejsu otworio je lazhan profil crkwa isusa hrista svetaca poslednjih dana i nudi mi i pochetni kurs engleskog jezika to je isto on

6. pa ti si vec u mojoj grupi Mr Vacsi (Drugi-Profil Prvi-Pun) ? to si ti elda?

7. chovek sa hiljadu litza a svako je pokwareno

8. loooooolllllll daj profeel mr vacsija

9. Brawissima Dxhankey bratjala, k0ntam da mozxesx laganini vetj da krenesx p0 pare

10. hwala druzhe stari i ja isto misllim ali da sachekamo kraj za svaki sluchaj

11. dzankee imash par soma na zajam treba da kumujem za metar dana

12. свака част џанки, дај тенис за сутра овде или на оној теми, да се вадимо од француза

13. idem da uplatim kintu na račun i obavim nešto, znači vraćam se za nekih sat i po, aj u međuvremenu dajte neke tipove za tenis da jebemo vimbldona. neke sigurne ko kuća, neke za kežual tiketiće i to

14. Лолололо
    Е'о од мене један предлог :
    Векић - Звонарева + гемови(20.5) 1.8

15. taman za neki opušteni tiket, fala

al neću biti uz komp celo popodne pa moram čekati one ozbiljnije singlove za sutra

16. Mećem 500 dingera na Kolumbiju da kobedi.
    A za danas pratim:
    SAD - Nemačka x
    Portugal - Gana 1
    Južna Koreja - Belgija 2
    Alžir - Rusija x
    Kvota 33.
    Valjalo bi samo zameniti i staviti 2 na Nemce a x na Belgijance.

17. https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1105-7370915-1199
    Let's go Algeria !
    Иако више навијам за браћу Русе наравно, ал' џабе кад не могу да се саставе на овом Светском...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.