Кладионица

1. http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=3361#post_3699466
    Svaka čast nikolase, i LBJ je došao i njega sam hteo jbg, malo mi greota što si ti popušio a ja prepisao od tebe i prošao jebiga prijatelju nemoj da kloneš duhom, drzi se!

2. Ali koji je jebeni majstor ja ne verujem

3. Bravo Dionisijo, a Konlli me ukopa iako je imao 16 pts na poluvremenu i posle ubacio svega 2 poena :D A Metjuz panjina se ispromasivao...

4. darušafaka (+4.5) 2
    barsa 75.5+
    meli 12.5+
    ajverson 9.5+
    kurbanov 6.5+

5. zavisnici jebeni..

6. prepisao sam od nikolasa i benija po 2 para, citam barsi ne igra pola tima da li moze zalgiris da iznenadi :O

7. Jedini si porok moj
    Od tebe sam zavisan moja je di na

8. Lengford 22.5 +
    Printezis 15.5 +
    Dekolo 20.5 +
    Meli 13.5 +
    Faverani 9.5 -
    Veseli 11.5 -

Gaudlok 19.5 -
    Simon 13.5 -
    Parahovski 11.5 -
    Doelman 10.5 -
    Žalgiris 150.5 -
    Fenerbahče 1
    Uniks 1

9. Bas me zanima kom ce privatniku da idu sutevi oca svih privatnika sonija uimsa

10. Kakva je kaznena ekspedicija Olimpijakos.

11. Odigrao sam pobede Olimpijakosa, Makabija, Žalgirisa i Darušafake. Molim lepo.

12. Jebemti, 20 razlike u prvoj, alal im vera za igru do sad. Mada ih je sralo, verujem da im je šut na preko 70%, pašće sigurno, a i kratka klupa danas, gađao bih sad uniks u hendikepu na 15.5 da imam na računu nešto.

13. nemojte tekmu u 5 jebote svake nedelje svi popadate

14. Мислим да ће Макаби изгубити.

15. александаркг
    Jebemti, 20 razlike u prvoj, alal im vera za igru do sad. Mada ih je sralo, verujem da im je šut na preko 70%, pašće sigurno, a i kratka klupa danas, gađao bih sad uniks u hendikepu da imam na računu nešto.

Pa zbog takvih ideja i nemas nista na racunu.
    http://i1.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/019/601/smilelaugh.jpg

16. Koliki je sad hendikep, 12.5, 13.5 na 20 razlike?

17. Popadamo i na ostale, Ps, nije do termina :) Ali nervira poprilično kad na prvu padneš, to jeste.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.