Кладионица

1. tj sto govorim sta mislim o tebi?

2. Pseto jel imas nekog mesara ili tako nesto da mogu da prodajem brojlere konstantno?

3. Jer mi ovde zivimo u ubedjenju da Beograd guta sve sto se proizvede prehrambeno.

4. Па ово је више радовање неуспеху, али добро, нек буде да је мишљење.

5. Brojleri su prva klasa garantujem nema tu sta

6. Da je Mark Zakerberg znao da ćete da se svađate zbog fejsa, rekao bi džabe milijarde, džabe care sve te tvoje pare :(

7. Cukenberg je zavrno koga je stigo za pare xd

I one blizance sto su izmislili fejsbuk, i onog Eduarda Saverina najboljeg druga i Sona Parkera ''partnera'' itd.

Elem, nije meni do fejsbuk stranice, puca mi kurac. Al mi je zao sto sam imao njemu bas lepo misljenje a lik ispade papkar onaj najgori.

8. brate sta su brojleri?

9. Ja nisam od početka imao neko baš predobro mišljenje o njemu, pretpostavljao sam da je morao svašta da uradi da bi postao ono što jeste.

10. Ali instinkt mi govori da ne pričaš o osnivaču Fejsbuka.

11. A za brava svi znate, a brojleri su vam misterija

12. lečki_mrav
    Ali instinkt mi govori da ne pričaš o osnivaču Fejsbuka.

????

Pa o njemu o kome drugom?

Kosovac zauzeto
    brate sta su brojleri?

http://image.prntscr.com/image/d87a68e0908b4b3db4574e605b01539f.png

13. Делује као неки накнадни педерски смајли, томе у прилог говори и овај последњи пост који си написао, али нек буде да стварно тако мислиш, хвала.

14. detektiv stecan, vama na usluzi.

Analiza postova na saljivom sajtu slenga je specijalnost njegova.

15. Ma šalim se, Papete, hteo sam da zabiberim ovo između tebe i Steca, volim da posejem seme razdora, šta ću, đubre sam.

El ovo Veseli psuje na srpskom haha

16. pa posto ti je to, kako, sta, kolko imas, koliki je moj procenat?

17. Varira cena jbg. Sad su oko 240din/kg uredjeni. Da ih seces i peces. Ide cena jbg od 200 do preko 300 dinara. Zivi su sada 140. Ide cena od 100 do 200 fazon. Zavisi od matijevica najvise. Jer kad on ima u svojim farmama u celoj drzavi pada cena lol

18. Ja sam ispratio ovaj Nikolasov ali vidim Vesterman ce ubaciti preko grane do poluvremena slepac..

19. Skauz sta predlazes za ove dve sto su ostale? Ja mislio Melija (da ispostujem Stevana presiromasnog) i mozda Brose u hendikepu ili Seltu T1 2-3 (navuko sam se jako na tu igru od coinog burazera a ne mogu da ubodem ni 20% odigranih xd)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.