Кладионица

1. Ja i Evroliga smo ti kao..pa ne znam ali npr da si me pitao sta mislim o kopenhagenskoj interpretaciji kvantne superpozicije mogao bih da ti dam svoje misljenje

2. a da, ti nba samo igras xd

Nego reci mi, sta mislis o kopenhagenskoj interpretaciji kvantne superpozicije?

3. Pa u principu mislim da je sranjo i delim misljenje sa uvazenim prof Ajnstajnom da Bog ne baca kockice xd

4. e sad si me ozbiljno zainteresovao da guglam sta je to

5. Kakav je slepac ovaj bogdanović, sve nesto davi loptu, sad imao otvoren levi dvokorak on zavrsava desnom rukom i promasuje, ko onomad protiv litve.

Elem, dosta tvrda i dosadna tekma.

6. Ubio si temu.

Raduljica obrijao bradu i pustio samo brkove, krv ti jebem.

7. Kakva tuga za ovo
    http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=3366#post_3699951
    CSKA izgubio 6 razlike, a skroz bespotrebno su pravili onaj faul 2 sekunde do kraja na 4 razlike, nisu baš mogli do nerešenog rezultata svakako

8. Prošao ja hahahah jbt bio sam ubeđen da sam stavio hendikep 5.5 na tiket a ustvari...
    http://i.imgur.com/fjkY4RN.jpg

9. Hahaha bravo. Nisam te ispratio jer sam samo u Mocartu igrao, a svim igračima granica bila za poen manja, tačno bi me Vesterman oborio.

10. pap znam cak dva vlasnika mesara sto mi je potpuno neverovatno u ovom trenutku kad sam se malo zamislio o.O ali ni jedan ne drzi piletinu jbt sto nemas svinje ili goveda

mogao si castiti neke kurve veceras?

11. ko je bre ovaj lo iz bamberga prvi put cujem

12. Томић - је зицер над зицерима. Треба га играти стално, баш је у курцу.

13. Mačvanu sve najgore.

14. Pa nismo baš toliki zavisnici!

15. ja reko da vidim dal vam ide nesto posto nisam igrao nista

16. Ja prosao sinoc neku glupost online, milina mi ovde da pratim,ustanem tamanica bude sve pred kraj trece, moze i lajv lagano. I za razliku od 26.78 dinara odigram kao 7 tekmi iz sprdnje neki tenis,hokej i uzivo golden stejt i evo cekam australijski basket za isplatu,dodje mi da placem.

Bobua, Singlton i Ertel to su moji fiksevi.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.