Кладионица

1. Ja ne merem mrdnuti iz kuće od prehlade da uplatim sebi para, a staroj kada bih da da to odradi vjerovatno bi se živa zbunila... PU, jebem ti bolest!!

2. Evo ovako, savet za sve kladionicare:

Veceras igrajte da pekovic daje vise poena. Pa nek je i granica 100p igrajte da daje 101p.

A ja cu da pokusam jednu opasnu zajebanciju:

Cantu X
    REAL X
    PARTIZAN X

sve bez hendikepa,sve kvota 15.5, u sistemu 1/3. Na 1000din, minimalni izlaz 5200

3. ja igro pekoovića preko 15, mačvana ispod 14, skorcijanitis preko, makabi, real - milano preko 157, lakovič preko 8 i fener hen. -4,5

4. Uuuu, Gazimudo, fantastičan savet to za x! Jedno uvek dolazi. Samo ja već odigr'o, jebeš ga, a da nisam, stavio bih to 100% pa bar za nekih 300 kinti, a sad sam dekintiran... A ne znam zašto, ali sam ubeđen da će večeras, i pored činjenice da dosta gotivim PSŽ, tu biti x!
    http://www.mozzartbet.com/en/betting/ticket-status?ticket=1050-1061710-934
    http://www.mozzartbet.com/en/betting/ticket-status?ticket=1536-6533125-934
    http://www.mozzartbet.com/en/betting/ticket-status?ticket=1050-7749710-934
    http://www.mozzartbet.com/en/betting/ticket-status?ticket=1050-3289720-934

5. ЈЕБЕМ ТИ УСРАНОГ РАТКА ВАРДУ ПРОМАШУЈЕ ЈЕБЕНО ПОЛАГАЊЕ ЧИСТО, ОВИМ ДРВОСЕЧАМА ТРЕБА ЗАБРАНИТИ ДА ИГРАЈУ, МАМУ ИМ ЈЕБЕМ СЕЉАЧКУ

6. Ja na nekom sistemu pogodio Tvente i Lokomotivu iz iksa,pao Odenze.Cekam jos Bilbao,Salzburg i Lazio.Sistem je 3 od 6.

7. Ja sam mećala ovo što i gazimudo na jedan tiket, a na drugi pekovića, šalketa i sporting jer nisu kurve dale da se singlira peka.

8. Партизан 1 (24:17)

уживо клађење

улог 1500 добитак 2550

9. Na kakve ja gluposti padam, to je neverovatno...

10. Grifine, jebo te PSŽ :)

11. Igrao sam:

AEK - Anderleht - 2
    Odenze - Visla - 2
    Tvente - Fulam - 1
    Makabi Tel Aviv - Bešiktaš - 2
    Salzburg - PSG - 1

Za hiljadu dinara.
    I sve sam prošao!

Samo kad bi se zezali.

Dao sam ortaku da mi uplati dva tiketa (jedan za 100, jedan za 50 din), i još se ne vraća iz kafane.
    Baš mi je frka što ne znam ni šta sam igrao. Ne javlja se na pozive, niti reaguje na SMS-ove. Znam samo da sam prošao Anderleht, ostalo sam zaboravio šta sam igrao.
    Naravoučenije: Nikad više neću da mu dam da mi uplaćuje.

12. Grifine, jebo te PSŽ :)

Da me jeb'o! :) PSŽ je napravio do jaja ekipu, Salzburg nema veze s mozgom. To ti je bilo neko moje mišljenje, međutim, po starom dobrom običaju, ne ispostavi se tako. A jebeno je trebalo da igram na oba tiketa Vaslui - Lacio x, a igr'o sam samo na jednom... Ali onaj patlidžan, odnosno Makabi mi je oduzeo jedno pola života! Zamisli ti majmune koji sve vreme udvajaju dole pod košem i UVEK ali UVEK ih patlidžan izbaci nekim forama iz školskog! JEBOTE, ŠTA VI TRENITATE, HOKEJ POD VODOM?! Koju pičku materinu! A skroz bezveze pukoh i danas i juče.

13. ZASHTO ĐANKI!!? ZASHTO SI POPIJO BAN!!!!? OD KOGA SAD DA DOBIJAMO SIGURNE DOJAVE!? U svakom slučaju crn dan za evropski fudbal a i šire. Nadam se da će naredno kolo početi minutom šutnje. To je najmanje što mogu da učine.

14. Dao sam ortaku da mi uplati dva tiketa (jedan za 100, jedan za 50 din), i još se ne vraća iz kafane.
    Baš mi je frka što ne znam ni šta sam igrao. Ne javlja se na pozive, niti reaguje na SMS-ove. Znam samo da sam prošao Anderleht, ostalo sam zaboravio šta sam igrao.

Meščini da su se tvoje pare pretvorile u pivo :D

15. Imaš kompleks?

Partizanu svaka čast, ja ti pričam za ove izraelske majmune kojima ste prodavali gore fore nego ja i par ortaka drugim likovima u školskom!

16. DŽANKARO, LEGENDO VRATI SE........ BEZ TEBE NEĆU VIŠE DA POSTUJEM NA OVOJ TEMI, TI SI JEDINI PRAVI ŠKOCKAR.....

SAMO ZA MLADOG DŽANKARU:

SVI ŠKOCKARI GUBE SVE
    PRIJE ILI KASNIJEEEEEEE

17. Ne znam za vas, al ja ću postaviti ĐANKIJEV poslednji post na ovoj temi na profil!

18. Šta bi sa Džankijem? Šo ban, majku mu?

19. Nemam pojma brate Šanzame! Mislim da ima neke veze sa onom temom o slengu.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.