U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ne ide bez Džankija, nikako! Aj da vidimo šta je, pa da pišemo peticiju.
ZA! Od čega ćemo živjet, mamaru mu?
OTIŠ'O SI DŽANKARO, OSTALA JE TUGA, VOLJEĆE TE UVIJEK KLADIONAČRI S TEME...
OOOO DŽAANKEEEEEE, MI ZA TEBE ŽIVIMOOOOO, AJDE KLADIONICE OVEEEEE ZAJEDNO DA ZATVARAMOOOOOOO!
DEEEEMOKRATEEEEE HOĆE DA TE ZABRANEEEEE, DA BI UŠLI U EVROPU HAPSE TEBE DŽAAAANKEEEEE! DŽAAAAANKEEEEE, ČAK I DA TE NE PUSTEEEEE, TO ŠTO GRMI TO SU TVOJEEEE PRISTALICE SA TEMEEEEEE!
Odbanovaće me kad-tad...
Džankiz not dead!
E nek ide u kurac.... Ne ide mi se u kladionicu više...
Ništa od ovog tiketa, opet tuđom greškom otkucano Kluž - Dačia M. - 1pp 2, umesto 1pp 2+, a ja, budala, nikad ne proverim na vreme, tj. odmah:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-9045514-935
Ljakse, a zasto ne sastavis tikete preko BRZZOG TIKETA?
Kliknes lepo tamo na OBJAVI i dobijes sedmocifren broj, koji ti je sifra za tiket.
Onda lepo ona ne moze da zajebe, a i MNOGO manje vremena treba da ti izbaci tiket sa brzog nego da kuca svaku tekmu posebno..
Kako je do jaja fora! I šta, samo odneseš broj tamo!?
U pravu si. Odsad ću tako da radim.
Iskreno govoreći, nisam ni znao za tu foru, ali je tako genijalno jednostavna.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-4665432-935
Brzzi tiket je dobar, al ona tamo moze da te zajebe za neki uslov ili tako nesto....
Da,kod brzog samo odneses sedmocifrenu sifru i dobijas svoj tiket, bez mogucnosti njihove greske. Moze te zajebe za uslov,al meni se do sad nije desilo da se zajebem. :)
A sad jedna informacija za vas:
Krenuo sam u novi sistem igranja kladze. Mnogima je ovo normalno,al ja tek sad krecem.
Igracu samo max 3 tekme po tiketu, osim ako ne igram tiket 2+,a i na njemu ce biti max 8 utakmica.
Igracu za max 300din po danu. Mesecni budzet mi je 3000, pa cu da vidim kako cu da prodjem.
Juce nisam igrao nista.
Za danas sam igrao Marsej u singlu. Proslo. U plusu oko 280din
I onda pred cu pred novogodisnju noc da sabiram racune, i da vidim da li ja umem da pikam tu kladionicu.
Ako neko hoce, moze da mi se pridruzi. Ljakse,tebi toplo preporucujem. :)
Hahahahahahaahahah :D
Mene obori danas glupa Benfika. Tako mi i treba kad igram kupove.
Gazimudo, hoću i ja da se igram sa vama, jer ovo što ja radim više nema nikakvog smisla :)
Buraz od mog dragog tako uglavnom i igra. Nađe "glavnu" utakmicu i ako je u super tipu doda još dvije "sigurice" tipa kvota 1,01 i mogu ti reći da mu fino ide. Naravno da zna pasti, al jebo sebe, uvijek ima love, a ne radi :D
Ja ću sutra staviti Siti, Totenhem, Arsenal i možda Mančester.
Arsenal 2
Stutgart 1&4+
Ajaks 1&4+
Ovo odigra za sutra, uplata 500 din
Selenijum, probaj to sto vise da razdvojis. Ako si planirala da stavis 10 maraka, bolje stavi na te 4 po 2ipo marke u singlu. Ili bar vezi po dve na tiket.
Ja od sad tako hocud a igram. Nek bude plus i 200din,al bolje plus od 200,nego minus od 100..
Ja cu za sutra jedan UG 2+ da odigram, na 200din, i jedan cu za 100din, max tri tekme..
Skontala sam kaj ću. Na jedan će mećem Totenhem i Arsenal, a na drugi Mančestere, uplatim po petaka i ako jedan padnem bar sam na nuli, a ako padnem oba, popušila sam :)
Naravno i to pod uslovom ako mi sutra legne neka lova :D
BojanBoj, tacno cu da ti prepisem tiket... Srecno brate i meni i tebi onda hahaha...