Кладионица

1. ulogovah se samo da pokupim pjan pohvale za fixeve što sam vam dao ali ništa od toga....dobro, dobro, niš vam više neću reći.... ja se oparih a za vas me libo tuxon ako niste hteli da me poslušate ;)

2. Jel zna neko da li ima u nekoj kladionici igra gg4+, osim u Milenijumu?

3. Jel zna neko da li ima u nekoj kladionici igra gg4+, osim u Milenijumu?

Što, mala ti kvota na GG3+? :) Znam gde nemaš, ako će ti to pomoći. :) Pa ti se iscimaj do Meridijana, majku mu... TO ČELSI, U KURAC VAS LJUBIM! Malo je falilo da padnem samo na mrtve Jevreje za 2300, a uplatio 20 kinti. Odigr'o neku zajebanciju, ubo sve osim tih izraelskih slepaca, jebali majku svoju mrtvu, i Čelsija. Tu igr'o x i za malo da dođe jebote! Dobro je...

4. Pa nemam blizu Milenijum, a dobra je igra, umesto 4+ je odigram ponekad, ako mi je usput. Obično, ako dođe 4+ dođe i GG, bar ako je egal utakmica. Mada, sećam se pre godinu-dve da sam pao na Ajndhoven u Holandiji 2, igrao sam ga GG, a bilo 0:8 čini mi se. :)

5. Pa jebaga ti, 1 bio oko 2,20 dvojka 2,80, mogo si da naslutis da namestaljka.

Sinak, ja sam odigrao 2+, ne kec.

znači sedim u menzi, analiziram romu i juve. Kažem biće iz keca u dvojku, kvota 28. I ne uplatim naravno. Još sam rekao ortaku da će Roma dati gol u nekom tamo 7. minutu, a da će Juve dati izjednačujući u 60. I da će posle dati još jedan u 93. UMALO DA BUDE TAKO!!!

http://www.flashscore.com/match/0UAGJvO3/#match-summary

6. Forfarf-Stirling albion 2 @ 4.10

Ispratite ovo, klubovi u prijateljskim odnosima! Plus,domacinu povredjeni neki igraci..
    Kvota je juce bila preko 4.5

7. Forfarf-Stirling albion 2 @ 4.10

Ispratite ovo, klubovi u prijateljskim odnosima! Plus,domacinu povredjeni neki igraci..
    Kvota je juce bila preko 4.5

Htedoh jos malopre da napisem. Ovi timovi imaju istog sponzora, a gostima treba pobeda. Cista dvojka.

8. Pogledajte tabelu,klubovi su na zadnjoj i predzadnjoj poziciji.

p.s. ŠKOTI SU TO!!!

9. Kvota u Mocartu je pala na 3.7, ali ispratiću bar za 200. Videćemo večeras da li da vam zafalim... :)

10. Ljudi, šta biva kad odigram singl i tekma bude odložena? Da li mi vraćaju kintu, majke im ga lopovske? :) Fazon kvota 1 ili tako nešto?

11. Čekaš kraj kola, ako je definitivno odložena - kvota 1.

12. Djenova iz X u 2
    Zaragoza X
    Osasuna iz x u 2
    Majorka 1 3+
    Viljareal 2-2 3+
    sprdnja sa 20 kinti :D sistem 4 od 6

13. Espanjol X zaboravih ga :)

14. iz srbije,crne gore i BiH, na ove skote bilo uplaceno 20 000e..
    Cak su i neke online kladionice blokirale taj mec..
    Idite dizite taj ulog, i zaboravite na ovu tekmu,nece smeti da odigraju dvojku.

15. Nabodem na jednom tiketu 3 fantastična iksa, Valensiju, Saragosu i Keln - Majnc, ali sjebah se za nešto drugo. Na ovom drugom tiketu nabodem Viljareal x i odigram na Majorku 1x i samo to me sjebe za soma... Mamu im jebem mrtvu. Ništa, sutra dižem onih 300 što sam uplatio na te Škote i staviće se nešto na LE...

16. Djenova iz X u 2
    Zaragoza X
    Osasuna iz x u 2
    Majorka 1 3+
    Viljareal 2-2 3+
    sprdnja sa 20 kinti :D sistem 4 od 6

Ovo doslo? Kolko si digo?

17. U sistemu 4 od 6 ubodem 3 :D
    A pre toga na basket odigram 5 tekmi, 3+ 2 - i omašim samo Himki igrao 149.5 + bilo 146 poena.

18. Nije došlo, omašio sam 3 tekme.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.