ulogovah se samo da pokupim pjan pohvale za fixeve što sam vam dao ali ništa od toga....dobro, dobro, niš vam više neću reći.... ja se oparih a za vas me libo tuxon ako niste hteli da me poslušate ;)
Jel zna neko da li ima u nekoj kladionici igra gg4+, osim u Milenijumu?
Što, mala ti kvota na GG3+? :) Znam gde nemaš, ako će ti to pomoći. :) Pa ti se iscimaj do Meridijana, majku mu... TO ČELSI, U KURAC VAS LJUBIM! Malo je falilo da padnem samo na mrtve Jevreje za 2300, a uplatio 20 kinti. Odigr'o neku zajebanciju, ubo sve osim tih izraelskih slepaca, jebali majku svoju mrtvu, i Čelsija. Tu igr'o x i za malo da dođe jebote! Dobro je...
Pa nemam blizu Milenijum, a dobra je igra, umesto 4+ je odigram ponekad, ako mi je usput. Obično, ako dođe 4+ dođe i GG, bar ako je egal utakmica. Mada, sećam se pre godinu-dve da sam pao na Ajndhoven u Holandiji 2, igrao sam ga GG, a bilo 0:8 čini mi se. :)
Pa jebaga ti, 1 bio oko 2,20 dvojka 2,80, mogo si da naslutis da namestaljka.
Sinak, ja sam odigrao 2+, ne kec.
znači sedim u menzi, analiziram romu i juve. Kažem biće iz keca u dvojku, kvota 28. I ne uplatim naravno. Još sam rekao ortaku da će Roma dati gol u nekom tamo 7. minutu, a da će Juve dati izjednačujući u 60. I da će posle dati još jedan u 93. UMALO DA BUDE TAKO!!!
iz srbije,crne gore i BiH, na ove skote bilo uplaceno 20 000e..
Cak su i neke online kladionice blokirale taj mec..
Idite dizite taj ulog, i zaboravite na ovu tekmu,nece smeti da odigraju dvojku.
Nabodem na jednom tiketu 3 fantastična iksa, Valensiju, Saragosu i Keln - Majnc, ali sjebah se za nešto drugo. Na ovom drugom tiketu nabodem Viljareal x i odigram na Majorku 1x i samo to me sjebe za soma... Mamu im jebem mrtvu. Ništa, sutra dižem onih 300 što sam uplatio na te Škote i staviće se nešto na LE...
ulogovah se samo da pokupim pjan pohvale za fixeve što sam vam dao ali ništa od toga....dobro, dobro, niš vam više neću reći.... ja se oparih a za vas me libo tuxon ako niste hteli da me poslušate ;)
Jel zna neko da li ima u nekoj kladionici igra gg4+, osim u Milenijumu?
Što, mala ti kvota na GG3+? :) Znam gde nemaš, ako će ti to pomoći. :) Pa ti se iscimaj do Meridijana, majku mu... TO ČELSI, U KURAC VAS LJUBIM! Malo je falilo da padnem samo na mrtve Jevreje za 2300, a uplatio 20 kinti. Odigr'o neku zajebanciju, ubo sve osim tih izraelskih slepaca, jebali majku svoju mrtvu, i Čelsija. Tu igr'o x i za malo da dođe jebote! Dobro je...
Pa nemam blizu Milenijum, a dobra je igra, umesto 4+ je odigram ponekad, ako mi je usput. Obično, ako dođe 4+ dođe i GG, bar ako je egal utakmica. Mada, sećam se pre godinu-dve da sam pao na Ajndhoven u Holandiji 2, igrao sam ga GG, a bilo 0:8 čini mi se. :)
Sinak, ja sam odigrao 2+, ne kec.
znači sedim u menzi, analiziram romu i juve. Kažem biće iz keca u dvojku, kvota 28. I ne uplatim naravno. Još sam rekao ortaku da će Roma dati gol u nekom tamo 7. minutu, a da će Juve dati izjednačujući u 60. I da će posle dati još jedan u 93. UMALO DA BUDE TAKO!!!
http://www.flashscore.com/match/0UAGJvO3/#match-summary
Forfarf-Stirling albion 2 @ 4.10
Ispratite ovo, klubovi u prijateljskim odnosima! Plus,domacinu povredjeni neki igraci..
Kvota je juce bila preko 4.5
Ispratite ovo, klubovi u prijateljskim odnosima! Plus,domacinu povredjeni neki igraci..
Kvota je juce bila preko 4.5
Htedoh jos malopre da napisem. Ovi timovi imaju istog sponzora, a gostima treba pobeda. Cista dvojka.
Pogledajte tabelu,klubovi su na zadnjoj i predzadnjoj poziciji.
p.s. ŠKOTI SU TO!!!
Kvota u Mocartu je pala na 3.7, ali ispratiću bar za 200. Videćemo večeras da li da vam zafalim... :)
odlozili je! pu!
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-8128514-938
Ljudi, šta biva kad odigram singl i tekma bude odložena? Da li mi vraćaju kintu, majke im ga lopovske? :) Fazon kvota 1 ili tako nešto?
Čekaš kraj kola, ako je definitivno odložena - kvota 1.
Djenova iz X u 2
Zaragoza X
Osasuna iz x u 2
Majorka 1 3+
Viljareal 2-2 3+
sprdnja sa 20 kinti :D sistem 4 od 6
Espanjol X zaboravih ga :)
iz srbije,crne gore i BiH, na ove skote bilo uplaceno 20 000e..
Cak su i neke online kladionice blokirale taj mec..
Idite dizite taj ulog, i zaboravite na ovu tekmu,nece smeti da odigraju dvojku.
Nabodem na jednom tiketu 3 fantastična iksa, Valensiju, Saragosu i Keln - Majnc, ali sjebah se za nešto drugo. Na ovom drugom tiketu nabodem Viljareal x i odigram na Majorku 1x i samo to me sjebe za soma... Mamu im jebem mrtvu. Ništa, sutra dižem onih 300 što sam uplatio na te Škote i staviće se nešto na LE...
Zaragoza X
Osasuna iz x u 2
Majorka 1 3+
Viljareal 2-2 3+
sprdnja sa 20 kinti :D sistem 4 od 6
Ovo doslo? Kolko si digo?
U sistemu 4 od 6 ubodem 3 :D
A pre toga na basket odigram 5 tekmi, 3+ 2 - i omašim samo Himki igrao 149.5 + bilo 146 poena.
Nije došlo, omašio sam 3 tekme.