Кладионица

1. Nije došlo, omašio sam 3 tekme.

Ja isto. Od četiri.

2. Usao mi Inter iz x-2. Samo sto nisam uplatio, lolo.

3. sto kaze .Vule, sistemi su najbolji... Ja uvek igram sisteme... Boli te tuki, pogodis npr 4-8 i dobio si tiket, a sto vise pogadjas, vise love na racun..

4. sto kaze .Vule, sistemi su najbolji... Ja uvek igram sisteme... Boli te tuki, pogodis npr 4-8 i dobio si tiket, a sto vise pogadjas, vise love na racun..

Pa najbolji su ako uplaćuješ bar neku solidnu kintu... Ali stvarno ih nisam igro jedno godinu dana. Baš ću sad za vikend, ako se setim, da drmnem jedan dobar... :) Momcovi, stavite ovo ili samo x na Cirih - Vaslui bar za 40 kinti i boli vas tuki. :)
    http://www.mozzartbet.com/en/betting/ticket-status?ticket=1050-4692473-938

5. Burusis me izvukao iz govana,hvala mu :)
    Na jednom me sjebe samo Tomic za 0.5 kosa,retard.I na trecem Fulam,naravno.

6. FC Dender Denderleeuw - Standaard Wetteren 1 (1.50)

Oostende - FC Brüssel 1 (1.8)

Tottenham Hotspur - Sunderland 1 (1.35)

Bayern München - FC Köln 1-1 (1.35)

Leverkusen - Nurnberg 1 (1.45)

Atlétic Bilbao - Zaragoza 1 (1.40)

Wigan - Chelsea 2 (1.45)

Juventus Torino - Novara Calcio 1 (1.25)

Glasgow Rangers - Inverness CT 1 (1.25)

Moj tiket za vikend

7. PAOK iks i 0-2.

Jebeš ga, valjda neće kenjati.

8. PSV

Popuši
    Sinu
    Vaginu

Izgleda da su me samo oni zajebali.

9. I ja čekam Popuši Sinu Vaginu, jebo ih svak`....

10. Eto vam PSV.

Meni PAOK da ostane vako i imam 5 iljada eura.

11. Selenijum, to što si ti igrala to će da dođe bez svake sumnje, nego sam se ja zajebao što sam igro keca u prvom poluvremenu! Protiv Rapida! Hej! Koji je taj Rapid, i kakve pare.

12. Tek kasnije sam skontala da si igrao poluvrijeme...Evo ih, tek sad vode 2:0...

13. Sisajte kurac, govna danska mrtva! Jebala me dupla šansa! To ne treba igrati nikad u životu! Pa je l' im toliko teško bilo da ne izgube?!

14. Ako sam u išta bio siguran ove večeri, to je Totenhem 2-2&3+ i Birmingem (još nije počelo) prvo poluvreme kec. I imao sam para da uplatim na samo te dve, ali ne dade mi baksuz.
    Hteo sam da stavim 2000 na ove dve, ali duga priča.

15. Ja kontala Totenhem 3+, al nisam imala muda...

16. Crni Grifine, potcenjuješ standarde u odnosu na kopenhagene!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.