Кладионица

1. Мени пола због ова два баскета :))))

2. Leba vi!
    Ja nisam dobio vec 10-15 tiketa jebemu leba.
    Aj mi neko odradi za nesto minimlno tipa 500, 1000 dindzi!

3. Dankane, tebe vodim na pivo kad budem u Srbiji :)

4. Јебо паре, Селооооо! Кад смо ми одрадили свемирску тактику ударањем контре "експертима" хахахаха. Разбијамо са логиком ;)

5. Dankane, koje smo eksperte sjebali? Nisam pratila...

6. A bre, tek sad vidim da su briž i standard odigrali 1:1, a kontala na njih oba daju, al nisam imala muda...

7. Е, јбг, дао сам ти линк, па види.

8. Ако Селелелеленијум остане са младићима ... http://www.youtube.com/watch?v=u2zSpIZ_lAQ

9. Е, јбг, дао сам ти линк, па види.

То ти кажем, нисам пратила... Шта су они рекли?

10. Лаки, зашто си љубоморан? :Д

11. Ko je ispratio moj tip na PAOK X i 0-2 uz'o je pare. Ja sam odigrao po singl na oba, nije puno al' dovoljno da kupim neke cipele fensi, prada, paćoti, ludilo, da se spičim za novaka....

12. Галата, Галата, Галата и само Галата вечерас! Ордуу не игра шпиц који је једини давао голове, други шпиц неће играти јер је на позајмици баш из Галате, 5 заредом изгубили, Галата 5 заредом добио, нема шта више да се дода, сем да су то Турци и да они увек могу да наместе :). Али ја ипак на 1,95 не могу ово да заобиђем. Јак сингл овде.

13. Clermont - Boulogne 1
    Sedan - Arles 1

Kvota: 2.70
    Uplata: 100 din
    Dobitak: 270 din

14. ллололололо, сале цар!
    галатасарај 2
    елче 1
    гројтер фирт гг3+
    мец 0-2
    седан 1
    на 200 динара изађе 3 сома.

15. ллололололо, сале цар!

Coa, dobijem 270.
    200 u dzep..
    Na 70 dodam jos 30 i opet odigram nesto ovako...
    I malo po malo skupi se :)

16. нећеш тако скоро, сале, но добро, твоја кинта, твој избор :)
    тикет 2, уплатићу поподне:
    ливорно Х
    бриж Х
    графшап Х
    ауе Х.
    доста за данас.

17. Pa necu :) ali bar nesto dobijem.
    Ne ovako svaki put po 50 kintii jurim neku veliku paru i uvek popadam.
    Ovako malo po malo i ide..

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.