Кладионица

1. Газ Метан х2 и Серкл 1х. Добар материјал за комбо.

2. Галата-контра-Барош-Гол! 11111111111111111111111111111111111111

3. БРАШОВ КОНТРА ГОЛ 1111111111111111111111111111

4. РИЧАРДС 2222222 ГАЛАТА НАПЛАТА!

5. Abmiciozno, Blejče, nema šta! Al što kaže Del Boy "He who dares, wins!" :)

6. AAAAAA poslušo sam Dankana za Galat! Odigro Paderborn gg3+ i Galat 2-2 za 500!
    HFALA TI DANKANE, BOG TI DAO SREĆE!

7. Љуби те брат, Џофроније!!!111 Мада мени треба још или да Брашов добије(1-1 је сад) или да женски рукомет неким чудом оде у минус голова, да бих имао неку зараду данас. Јбг, увек појачам оно што не треба :(

8. Abmiciozno, Blejče, nema šta!

Ma samo tako i treba da se igra. Ko igra na sigurice, a da nisu Real, Barsa ili fazon Siti je najeb'o. A i oni znaju da kiksnu... Mada ja sam pre skoro uvek igrao te sigurice, kvote po 1.15, 1.20 i uvek me nešto sjebe. A evo juče skroz bezveze puknem za po 1 tekmu na baš tim nazovi solidno ambicioznim tiketima. Nema, kad si žešći baksuz samo se kloniš kladionice i dobro ćeš proći. Nažalost, to je u mom slučaju gotovo nemoguće... A večeras sam prso pošteno. Ali to mi je skroz ok kad baš omašim dosta tekmi, a nisam mnogo uplatio. Valjda će sutra nešto da me prokenja, majku mu, bio bi red... Nisam proš'o tiket ima jedno mesec dana, a igram fazon svaki 2. dan.

9. 3+ BRIGHTON - BURNLEY
    3+ NOTTS COUNTY - LEYTON O.
    3+ SHREWSBURY - MACCLESFIELD
    2-3 MARSEILLE - LORIENT
    Prolaz 95%

10. Blackburn - WBA gg/3+ , na ovo stavljam kuću pa nek ide život.
    Stevenage - Tranmere TIM1 2+ , na drugi jebozovniji tiket TIM1 3+
    MK Dons - Preston 1/tim1 2+
    Akrington - Torki 3+

Reksam - Gejtshed 2:0 tačan rezultat
    Inače pratim ovaj reksam već duže vreme i uvek igram tim1 2+ kad igraju kući i oni u velikoj većini slučajeva dođu i to 2:0. Sutra ih isto bacam 1/tim1 2+ na laganeze i tačan rezultat na neki jebozovni, ambiciozni, porodični tiket.

11. Slazem se za Blackburn, video sam taj par jos u listi za utorak i to mi prvi pick za GG3+, po meni je i Newcastle 1 i nije mi jasno sto je kvota 1.8...
    Fulam sa sjajnom ekipom al tek 14om pozicijom ako oce da se malo penje na tabeli mora tuci mrtvi Bolton i to je po meni 1, i naravno ne zaboravni Piterboro GG, to i kad padnem nije mi zao znajuci da je od 21 utakmice u ligi 18x dosao GG ( http://www.soccerway.com/teams/england/peterborough-united-fc/ ), mada igraju protiv mrtvog Koventrija pa bi se mogao odigrati Tim1 2+, 1&3+ ili nesto tome slicno, uglavnom verujem da se utakmica sigurno nece zavrsiti 0-0 ili 1-0.

Znaci Blackburn GG3+
    Newcastle 1
    Fulham 1
    Peterborough GG3+ (?) (uporedicu malo kvote pa cu videti sta cu)

Kvota: 12.63

12. Разматрао сам задње 3 поприлично али их нисам ставио на тикет. Додуше ставио би их на мањи улог ...

13. Miraš, ovaj put sam uplatio isto što i ti, pa ćemo da vidimo. :) Inače, odlične su kvote na Njuku, Real, Leverkuzen i Čelsi, a realno, trebalo bi svi da dođu bez nekih većih problema. E da, mislim da bi isto prilično sigurno trebalo da dođe Monpelje 1. Igraju kod kuće protiv Tuluza, a pašće i dosta golova, tako da može i da se stavi fazon 2-4, to najviše volim da igram.

14. Ajde Leverkuzen u usta vas jebem.

15. Мука ми је више од ових Шваба. Нема викенда, да ме не зајебу.

едит: и то опет јебени Хамбург!

16. Zovite me buržujčina od danas hahahhaha uzeh grdilo love....3 tiketa od 5 izlaznih a na četvrti čekam još samo milton 1/tim1 2+ ....a i da padnem na to nema veze, nisam proklet, daću ako izađe za decu u Africi :D Živela kladionica!!! :D
    Sad panjim ovo, WBA <3 http://www.youtube.com/watch?v=FyCZLm-LoSw
    Blejk, srećno ;)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.