Кладионица

1. Zovite me buržujčina od danas hahahhaha uzeh grdilo love

Pa pofali se nama smrtnicima, koliko? :)

Blejk, srećno ;)

Fala, burazeru, trebaće mi, i to prilično. Ovaj mrtvi Čelsi će teško da utrpa 3 komada u 2. poluvremenu, a igr'o ih 2&3+. Mada igr'o sam ih na ovom drugom tiketu čistu 2, pa ako ne dobiju, tačno neka se ubiju, a i ja s njima.

2. Dobio platu 12500 bednih hiljada, reko nemrem preživeti s ovim, treba para za novaka, da ja to poduplam na englezima.... Uplatio sam 2 singla - moj WBA gg/3+ i stivenedž tim1 2+ na po 3 crvene i tiket na 500 dingera isto ta 2 para, reksam 1/ tim1 2+, Akrington 3+ i Grimzbi 3+ ..... i na ta 2 singla izađem po 6 i nešto a na tiket 12 crvenih, tako da sam sad u debeloj ladovini. Htedoh slikati tikete da okačim ali ponela me atmosfera pa zaboravio i otrčao do kladže da se to iskešira dok je vreme da se obezbedim za večeras, mora se zaliti malo ;) a i bili je pitanje jel ovi bednici u "duploj Šansi" imaju kintu odmah da isplate pa sam požurio da im ispraznim kasu pre nego dođe još neko :D

Bedak je što me na jedan tiket još srušio samo 1 od sigurnijih parova danas milton za još 10 crvenih, ali to sam i onako namenio bio gladnima u Africi, verovatno zato i nije došlo.
    I imao sam jedan porodični tiket na kojem sam se nalupao, uplatio 150 dindži čekao blokadu.... reksam2:0, stivenedž tim1 3+, WBA 4+, akrington 4+ i milton nesretni tim1 3+ :D

Au blejk što se tiče mrtvog čelzija....bedak. Koji su to slepci mamicu im seljačku :O

3. Ma ko ga jebe. Danas me je baš dosta toga sjebalo. Igrao Milan 1-1, nije došlo, igrao neke ikseve, kurce palce... Ma nije strašno. Nisam mnogo ulagao, samo mi je bezveze što za sutra neću imati mnogo kinte, ali jebeš ga...

4. Lacio : Udineze 1&3+
    Napoli : Roma 1
    Kvota:6.46
    Mislim da uplatim na ovo 500 dindži pa šta mi Bog da. Stručna mišljenja? :)

5. PSG - Lille GG
    Napoli - Roma P1
    Lazio - Udinese 3+
    Valencia Malaga P1

6. Рома и Лацио, оба добијају вечерас. Мада ћу ја Рому покрити иксом. Серкл- Гент 1х и ПСЖ ако оће јебену титулу после 34565 година мора да почне да добија конкуренте. Дакле и ту кец. Раѕмишљам и о хендију на Малагу, али то ћу кад крене меч, да видим како игра Нистелрој.

7. Није да кењам али данас сам на тикету убо 9/9 на 450, 8500, трололо
    Заправо чекам да Пантела приведе крају и то је то....

8. -КПР - Манчестер Ј 2
    -Астон Вила - Ливерпул 2
    -Ћезена - Интер 2
    -Манчестер С - Арсенал х
    -Наполи - Рома 1

Изјеба ме јебени Арсенал...имао 100 шанси и ниједан гол да да.

9. Prejeba me sve živo. Mnogo ludi rezultati...

10. Čini me razdraganim činjenica da sam nemilosrdno jeban od strane dva'es i kusur fudbalera Udinezea i Rome i svih zaposlenih u Mozzartu. Odjedared. Živeli.

11. Ovo uradi kad sledeći put budeš išao da uplatiš tiket. Samo lepo zapamti šta kad ide... :D
    http://www.youtube.com/watch?v=_KqqRPvM_Sw&feature=related

12. пошто душмани избрисаше тему везану за системе клађења, прекопираћу један систем одатле који може донети лепе паре :)

Имам један систем који је одличан, само је потребна почетна кинта и муда наравно :)

Нађеш једну текму, на којој пада доста голова, али која није Холандска друга, Норвешка трећа или Источна конференција Велса. Моја препорука је да то буде Енглеска друга, тачније Чемпионшип, где доста голова дају а квоте су одличне. Ево нпр. Питерборо - Лидс. У једној клаџи одиграш за нпр. 50 јевреја више голова у првом, а у другој за 50 јевреја два плус друго полувреме. Значи говорим о истој текми. Квота на првом тикету је око 3,20, ан на другом око 2,50.
    Ако нпр. буде 4:1 ( 3:0 ), пролазе ти оба и у плусу си око 18000. Ако прође само први у плусу си 6 сома, а ако прође само други у плусу си 2500.

Једино можеш да паднеш ако резултати буду 0:0, 0:1, 1:0, 2:0(1:0), 0:2(0:1), 1:1(0:1), 1:1(1:0). Значи ако падну три гола добитак је сигуран, а може да прође и 2:0(2:0). Ето, надам се да ћу помоћи некоме :)

13. Stavio 1000 kinti na ovo. I jebem ti Bragu, zamalo infarkt da dobijem. Hiljadu dinara mi je trenutno mnogo para. Ali preokrenuse, kurac ti ljubim, i dodje kinta za kafanu! http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1002-5217714-939

14. дино можеш да паднеш ако резултати буду 0:0, 0:1, 1:0, 2:0(1:0), 0:2(0:1), 1:1(0:1), 1:1(1:0). Значи ако падну три гола добитак је сигуран, а може да прође и 2:0(2:0). Ето, надам се да ћу помоћи некоме :)

Hahahaha, kud ćeš gore? :D