Кладионица

1. Danas samo židovi igraju fudbal.

2. Dub
    Danas samo židovi igraju fudbal.

Ja sam Jevrejin poreklom i ne stidim se toga.

3. Danas samo židovi igraju fudbal.

Ha! Ti misliš da ja nisam ukapirao, a ja, naprotiv, mislim obrnuto.
    Znam samo to da moja predivna zemlja danas igra fudbal nakon 18 h i da je to zavedeno u pojedinim listama, i to si ovom slikom dokazao (osim onih odloženih, ostali smo samo mi).
    Ovde se radi o jednoj velikoj uvredi za moj narod.
    Radi se o antisemitizmu.
    Način na koji je rečeno to "židovi", (mislim da se u Srbiji ne koristi taj termin), pogotovo što je napisano malim početnim slovom, pa makar iskaz dolazio iz Hrvatske, dovoljno govori o tvom međunarodnom raspoloženju.
    Zahtevam hitno i nedvosmisleno izvinjenje za emotivnu štetu koju si naneo meni i mom narodu!
    (Zezam se, naravno).

4. E da, ko se registruje na onaj sajt, nek me doda , nick mi je isti kao i ovde.
    Cisto da pratimo procente :D

5. Gazimudo
    E da,

Ajde, dodaću te, ako ti to nešto znači...:)

6. Evo, Gazi, saće se i ja registrujem :)

7. moze moze, al za 2-3 dana

8. Ти баш ударио јако на фаворите :)

Фулам је тврда екипа а и ВБА није толико лош код куће. Ценим да ће Сити доћи, и ја сам га играо, али Чесли, хмм.

9. Па изгледа да је ипак Фулам био сувише тврд орах за пулене Романа Закавкасца.

10. Pa kad ja marmun ne razmišljam uopšte. Mada i pored toga da je Čelsijeva kreativnost ravna mom znanju o trenutnoj stopi nataliteta na Antigvi i Barbudi, ipak sam očekivao da će ih dobiti jer su bolja ekipa, pa sam mislio da će fazon funjarski da dobiju tipa 1-0. Kad ono međutim... A nije me ni ovaj Šiti nešto impresionirao... Još samo fali da jebeni Liverpul ne dobije Blekburn na Enfildu, a sudeći po tome kakvi su slepci, sve je moguće.

11. Dobro, Laki, bio si u pravu.

12. И у криву, лоло, игро сам на Сити. Лош дан, дошли само Њукасл и Јунајтед од Енглеза.

13. Ja uvatio Sanderlend Everton x, Njukasl 2, Celzi 0-2, Wrexham tacan rezultat 0-2 (Neko je par stranica unazad rekao da Wrexham cesto pobedjuje 2-0, hvala mu za to) Liverpul 0-2 i izjebe me smrdljivi Siti za 350 jevreja.

No,dobro, da vidimo ponudu za sutra...

14. 'Nači ne mogu da dočekam kad će sledeću tekmu onaj mutavi Liverpul da igra na Enfildu, a da za protivnike nema Arsenal, Junajted, Šiti ili Čelsi pa da drmnem x k'o čovek! Neki Sanderlend bi bio protivnik po meri za tu tekmu. Ma bilo ko. Što slabiji, to bolje. Jeeeeeebooooteeeeeeee, kakvi slepci, mater im jebem blesavu! Ovo kolo totalna propast. Ma najbolje je igrati samo golove, skoro ćeš uvek bolje da prođeš...

15. Pao sam na WBA gg/3+ ali mi je makar drago što smo ovim gubavim Arapima otkinuli bod i nismo izgubili :) Usput, utakmica je bila mrtva a WBA je imao jedinu normalnu šansu - stativu u drugom poluvremenu...

@Čelikete nema na čemu. Ja sam pratio reksam uvek sa 2:0 ali sad mamu im jebem igrali ranije i nisam stigao...

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.