Кладионица

1. Hvala. Kupicu predvece, valjda nece da maznu iz novina.

2. Gazimudo, nabavio sam taj vaučer od 5 evra.
    Šta dalje? Kako da ga iskoristim?
    Mora li se imati neki račun u banci, i tome slično, ili...?

3. дај објасните и мени како иде то са ваучером, да се не цимам до продавнице за џ, јер је на супротној страни од кладионице, лоолло

4. Registrujete se na bet at home (ako vec niste ranije),
    i onda idete na UPLATA - UKUCAJ BROJ VAUCERA ILI BONUSA, ukucas ga, i dobijes 5e..

Ne treba nikakav racun u banci..

5. Šta treba da se upiše tamo kada traži PIN kod?

6. е па неко мене јебе овде. је л' тај ваучер са бројем негде спакован у новинама, или пише негде? ако је спакован, онда су ме зајебали, набијем их на курац са куриром, сад морам по блиц.

7. Proveri u onom dodatku u Kuriru, da nije unutra negde.
    Inače vaučer je dimenzija 10 x 21 cm. Nemoguće da ga ne nađeš, osim ako ti usput nije ispao, ili su te zajebali.

8. Кец на Мађаре, кец на Французе с хендикепом, Сити из двојке у двојку, Наполи кец у комбинацији са 2-3.

9. PIN ti je sifra za logovanje,dobio si je u mailu..
    P.s. ne znam gde je spakovan kod, meni ortak poslao na MSN jutros..

10. PIN ti je sifra za logovanje,dobio si je u mailu..

A kako da dobijem PIN u mailu, kad se još nisam registrovao? Treba mi PIN da se registrujem.

11. јес', треба ваучер, изјебаше ме у оној продавници, после сам наш'о у другој.
    и, тако, одиграх први онлајн тикет! оллоло

сити хендикеп 2
    наполи хендикеп 1
    фенер 0-2
    кајзери х

12. ma taj pin pri registraciji,ukucaj neku svoju sifru, ili ostavi prazno,ne secam se..

Evo jedan kod za nekog ko je ispaljen:

rngp5-gxbsx-yex6k-8txs2-rk2vl2

(ako nece ovako, kucajte velikim slovima)

13. bvdlga pre 21 sat
    Ljudi, sutra ko ne pokusa da odigra na Norvezane protiv Slovenaca na 2.4 kvotu, taj je lud... Ja cu da singliram to, a za 200 da odigram na Francuze, Norvezane i Hrvate na pobedu i Madjare i Ruse x u glavu,pa sta mi Bog da...

poslusah te za norvezane,al me oborise Francuzi, jos ih igrao u hendikepu..
    Slepci..

14. Pin se upisuje sa ili bez ovih crtica?
    Izgleda mi kao da ne staje sve sa crticama, ali necu da saljem jos da ne sjebem.

15. nije ovo pin. Ovo ti je kod..
    pin je nesto drugo..
    A ovo gore sto sam ostavio,ako upises,ne mozes da sjebes, ili valja,il ne valja..

p.s. ko iskoristi nek napise, da se ne bakcu ljudi bzvz

16. Pri registraciji mi trazi pin.

17. Без цртица, тамо већ имаш цртице, дакле само бројке и слова. Но, верујем да акција важи само данас, па види да убациш то до 12х.
    ОБАЛИ МЕ ФЕНЕР У ДЕВЕДЕС'ПЕТОМ, БРУКА, ЈЕБ'О ИМ ПАС МАТЕР ТУРСКУ КАКО НАМЕШТАЈУ!

18. Uz'o sam ja vaučer, fala Gazimudo.

Fala i nekom što je rek'o za Norveška-Slovenija. Dobra kvota.

19. Upiši šifru kojom ćeš se logovati, pobogu....

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.