Кладионица

1. Jel ima mozda neko kod viska, da mi posalje porukom, zakasnio sam da kupim novine?

2. Ljudi, sutra ko ne pokusa da odigra na Norvezane protiv Slovenaca na 2.4 kvotu, taj je lud... Ja cu da singliram to, a za 200 da odigram na Francuze, Norvezane i Hrvate na pobedu i Madjare i Ruse x u glavu,pa sta mi Bog da...

Jao sta mi uradise govna francuska.... Stavih 2 soma na Norvezane, a zovem druga 15 min pre pocetka da mi spoji njih i Ruse X za 500, nisam bio pri kladzi...i naravno dodje, kad ne odigram.. Francuze necu da pominjem, mada mi je sudjenje bilo malo cudno, ali jbg, celu tekmu gube, imali su jedan napad da sidju na 1 razlike, i Karabatic pravi probijanje... na 200 sam cekao tu 9 hiljada... Vise srece sutra.. Ostavicu ujutru sta mislim da ce doci, kad vidim kvote...

P.s. Treba igrati Aussie Open prva 2 kola, favorite cepis, naredjas i stavis za 500, moze da se uzme dobra kinta, ja sam juce pao na Davidenka samo za 5 hiljada...

3. Ljudi samo da napomenem, ako ste iskoristili vaučer ne možete tražiti isplatu novca ako TRI PUTA NE OBRNETE tih 5 evra.

4. Evo rukometa ko zeli da isprati...

Srbija- Danska HP1.... Hendikep prvo poluvreme kec
    Makedonija- Nemacka H1.. Kec sa hendikepom, Nemci nisu napravili smenu generacija kako treba, Makedonci imaju ok ekipu, igraju kao na domacem terenu, tako da ce biti gusto...
    Ceska - Svedska 2
    Slovacka - Poljska... jebem mu mater... Poljaci nemaju golmana, i to im je odmah bar minus 5, ovaj Slovak je dobro branio protiv Danaca..Ali svejedno 2, moze da se pokusa i HP2....

Nadam se da cu biti uspesan kao jucer, pa da uzmemo neku paru...

5. Транмер 1
    Милвол 1
    Брајтон 2
    Честерфилд 0-2
    Болтон кмб 1-1&3+
    Македонија 1 чист
    Словачка уг > (више)

6. Ko me nije poslusao i umesto toga odigrao patriJotski na Srbiju, mogao je uzet' pare... ja bi cekao Majami za 12 tisuca, da dodje ovo sto rekoh na Srbiji... Kockajte se ljudi!

7. http://www.dodaj.rs/f/19/jN/cug18W8/bingo.png
    два тачна резултата за прву кинту на онлајн клађењу! :)
    што је још боље, тикет одигран минут пре почетка текми, и са последњих 50 центи на рачуну! :Д

но, колико још треба да обрнем ове новце да бих диг'о ову кинту? јебеш га, ипак ми је драже ово обично, лајферашко клађење.

едит: извињавам се што педерски нисам окачио тикете. на једном ме изјеба еспањол (играо из кеца, курве шпанске окренуше после за пешес минута), а овај други вам нисам показ'о раније, јер сте баксузи, лолоол

8. Jebem ti kladionicu! Non stop gubim i gubim i gubim!
    Kako do para?

9. Љаксе, све што си спремио за клаџу стави на једну текму, неку нека буде 2 квота и боле те кара. Да скинеш мрак :)

10. Hvala, Murinjo. Ali reci mi koja je to tekma.

11. LJakse No.1 pre 12 minuta
    Jebem ti kladionicu! Non stop gubim i gubim i gubim!
    Kako do para?

дркни сутра реал пх, или 0-1 гол.
    и атлетик б. 2-3 гола, и милан дупла победа. таман.

едит: и било би лепо ако би се појавио неко са искуством у онлајн клађењу, да ми каже у којој банци да узмем картицу како бих пребацио кинту са рачуна. где је најповољније и то.

12. Рећу ти сутра да подигнеш паре и да будеш богат!

13. Važi, Murinjo. Ali nemoj da me zajebeš.
    Razmotriću i ovo Alexandrovo.

14. колико још треба да обрнем ове новце да бих диг'о ову кинту? јебеш га, ипак ми је драже ово обично, лајферашко клађење.

Ako si iskoristio onaj bonus od 5 evra, moras da ih ulozis tri puta na kvotu vecu od 1.5

15. svaka cast aleksandarkg..

Sto bi rekli u football manager - PURE INSPIRATION!

16. Bvldoga u kurčinu te poljubim za ovaj rukomet! Srbiju sam čitav dan kontala staviti i sad mi krivo što nisam. DAJ JOŠ RUKOMETA!!!!!!!! :)
    Ja mecala Barselonu, onako navijački. Kao i prošli put.

17. Начи, уватим Милан-Интер х-2 и сјебе ме Јувентус.
    Сад би ваљда требао, после 100 година да дође 1 на Реал-Барса.

18. Majami odrao ove, jebem te Toskicu, da je dao kontru Nikcevicu, druga bi prica bila.... :P

Sto se tice fudbala, ja kontam da je Real kec, i navijacki i po formi, i vise u picku materinu Barselona. :D
    Cesterfild - Oldam moze 3+
    Milan - Novara 2-3 gola
    Guimaraes - Maritimo 1

A od rukometa bih igrao sledece....

Rusija - Francuska H2, jebi ga Bacuske, moraju da se vade Karabatic i ekipa...
    Spanija - Ungarija 55,5 manje golova... Kapiram da ce biti nekih 30- 23...
    Iceland - Norveska sve moz' da dodje majke im ga... Ja bih igrao vise golova, ali je granica 57,5...Al' svejedno eto, vise golova, i neka se pokusa prvo poluvreme 1 sa hendikepom...
    Slovenija - Hrvatska 55,5 manje

Sjebane su tekme, male kvote, a nije tolika razlika u snazi...

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.