Кладионица

1. ZASXTO MI KONSTANTNO POMERATE DOLGOPOLOVA, DECXACI?! Jeebooteee, čekam da lik krene od 3 jebena sata! Što ga ne staviste na neki drugi teren, pas vas jeb'o bleasvi? Auuu... E jebaga, Sele, aj kačiću sledeći put. :) A pazi, meni je ovde ukupna kvota malo preko 11. Koliko ti imaš kinte na onom wwin-u, pošto ne verujem da bi te ovo baš izvuklo? :) A ja stalno igram tako, 'nači po 4 tekme i kvota uvek oko 1.80, nekad malo više, nekad malo manje.

2. Trenutačno imadem 8 ojra, ako se ne varam. Kvota 11 je divna :)

3. Ispratio sam bvldga za ovo njegovo, evo je jedna već udje u 10. minutu.
    Još ovi Fejzovi da pobede :)

4. Sto ne promenite naziv u Kladiona? Bas bi bilo do jaja.

5. Ja vezao za 1000 Stabek i Notoden... kvota 4 kod mene na ove slepce..ako udje, sJuuuper! :)

EDIT: 4-1 15. min Stabek...watafak

6. Jebote, ovdje će da padne cener golova! Kolika je bila kvota na to što si igrao (kod mene, naravno, nema toga u ponudi, pa ne odigrah).

7. 2+pp je bila 2.50 kod mene...

8. Htedoh one Turke da stavim gg3+, al ne stigoh na vreme ... A i koliko su poremecene ove repke, Maroko sa 2 igraca manje daje golove Francuzima... Koliko je njihov fudbal u krizi, ljudi, pratite im bilo koju ligu, na svaku petu utakmicu padne vise od 2 gola.. Gori su od nas

9. овај нотоден изједначио и после минут опет примијо гол. е леб му јебем. Бвлдгић, шта је ово бреееее? а таман сам мислијо да ће да на крилима гола у 84 обрну на 2:1...

10. Jebem li ti dete ono nerođeno Dolgopolove! Jeeeboootee, samo taj debil me sjeba, pička li mu materina mrtva! Jedva dobi prvi set, slepčuga glupa, a drugi jebeni set je uspeo da izgubi od nekog kurčevog anonimusa, koji je isto glupi Ukrajinac! Ma jebem ti sranje mrtvo. Najgore mi je što sam ovo ostalo lagano ubo i što sam već puk'o onu siću koju sam bio dobio. Da mi je bar nešto ostalo od toga, pa i ne bi bilo toliko strašno, ali ovako... Uffffffff.

11. Sta radi Penarol, auuu 6-1 tuce u gostima. Kako bre nisam video sifru u listama, da odigram g2+.....

12. Možda za danas da se proba:

Tromso 1iT1 2+

Majer 1 (tenis)
    Matije 1 (tenis)

Has - Volandri više od 36,5
    Sijena - Sasuolo manje od 162,5

Marvelous, ispade da je sve ovo došlo, sem tenisa Has-Volandri, koji je prekinut.

13. Odigrao sam Tromzo 1D2+ i Angelholms g2+, sad cekam Argentince :)

14. а таман сам мислијо да ће да на крилима гола у 84 обрну на 2:1...

I ja sam se nadao i na glas navijao "ale ale ale, dajte gol ale", ali penis.. :)

15. Frederikstad - Viking Tm2 2+
    Bugarska - Turska GG3+
    Angola - Makedonija X

I ako hoće neko, nek proba sutra dvojku na Sutjesku... kvota je za sad u Mozzartu 4,15.
    Ne kažem da je 100% dojava, al je lik pogodio zadnjih 5-6 takvih tekmi sa velikim kvotama.

16. Колка ти је квота на ово Бугари-турци? :)

17. Fredrikstad - Viking
    Kontam da stavim na Viking. Kvota je 2.75 u top ponudi. Čini mi se da su bolji.

18. Predraže, šuška se da će Makedonija da pobjedi.
    Da li je još neko čuo za to?

19. Ova tema ima pogrešan naziv, treba da stoji "Kladiona"

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.