Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ljudovi, probajte za danas Konsvinger-Notoden 2, cini mi se da se igra 3 za 3... Stabek-Lilestrom moze u 2+pp, Stabek svi pune...
ovo notoden 3. 5 sto je kvota?
I bre Fejz, pa ko da ima 15 Notodena, pa ne znaš koji je lololo
Не знам ти ја те норвежане.. ал сам сад сконто. хвала торимау :*
Ja nemam pojma sta da igram danas, a i mrzi me da analiziram. Mozda stavim na Lilstorm, njih gotivim... Predrage, koliko ti je sigurno to?
Ovaj lik što mi je dao Tromso, ima jedno 70% uspešnosti sa ovim singlovima, oko 2 kvota.
Tenis bi trebalo da dodje, favoriti su ova dvojica, a za ovo zadnje ne mogu da garantujem.
Kako sam iskusno na'vato Njokovića preko 25.5 poena, kvota 1.95! :) Za sad ove 3 idu lepo, a Dolgopolov igra kasnije, nadam se da će ili da dobije ili da izgubi ubedljivo. :) Mada mi je ovo prvo realnija opcija.
Grifine, izvini za Santos. Hvala bogu sa velikim b, nisi to igrao, ali mislio sam da je to sigurnije nego Sao Paolo.
Juce sam besvesno omanuo!!!
Uložio sam 1000 dinara na:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-8572072-984
Deda me je izbacio iz kuće zbog toga, pa lutam po Srbiji žickajući za hleb.
Na sreću poneo sam laptop pa i dalje igram:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-2278688-984
Aj` prevedi ovo, porfavor :)
Evo ja cu. Tromso 1 i da ce da da 2 ili vise golova. Nema na cemu :)
Ubiše me te šifre iz srbijanskih kladionica :)
Nije to šifra, Sele, to je kombinacija. :D Ljakse brate, nemaš za šta da mi se izvinjavaš, niti je bila ikakva dojava niti si me tero da to odigram, još je bolje što nisam. Pa ja sam prvi bio ubeđen da će Santos dobiti. Slepčuge imaju onakve igračine u timu i ne mogu ni gol da daju.
A jebi ga, Sele, prebaci se više u Mozzart i sve će ti se samo kasti :)
Znam da je kombinacija, bre, samo što nikako dupamtim šta je šta, znam jedino 1&3+ :D
Znaš bre i vinera. :D
Ah da, i to ste me naučili :D
Šta'š, edukujemo omladinu. :D Čeka se blesavi Dolgopolov da dobije bez ikakvih odugovlačenja i eto lepe kinte. :)
Ma ja, a nisi htjeo sa nama podjeliti, pičoko jedna!
Ma šta da delim, kao neko bi to odigr'o. :D Znam da ne igra mnogo vas tenis, pa zato nisam ni hteo. :)
Ja bogme, bih, jer nisam imala blage veze šta digram danas pa sam se nalupala kvalitetno i vjerovatno ću sve da padnem :)