Кладионица

1. I ja sam razmišljao da stavim Poljake 0-2

2. Ja odigrao:
    Poljake 0-1
    Rusia 1X
    Holandija H1
    Njemacka 1
    kvota oko 15

3. Ok za Hol, i Njem, ali za danas nesto, da ne kazem brza lova, da ne kazem, 'leba bez motike? Znaci velike pare da se zgrnu na brzinu, a da pritom nista ne radim.

4. Idu poljaci, al Federer majmun jede govna imao je 753857253353938275832 brejkova do sad, ali ne, NE MOZE DA UZME JEBENI GEM NA SOVJ SERVIS

EDIT:

Sutra za 1000 jedan lagan tiket

Federer 2
    Poljska 1 (brat slon reko)

Dobitak 5000 :)

Nista od ovoga, mamu mu jebem, kad necu da singliram slona brata.

Sutra 1000 na Gifu - Ehime 2/1, kvota 30.

5. Na kraju tekme mozemo da kazesmo IZVUKOSE SE POLJACI.
    Aj sudija sto je zasrao prvo poluvreme,onda je zasrao i drugo,al najvise sam iznenadjen poljacima koji su imali psiholosku prednost nakon promasenog penala,a ipak odigrali kao pickice.. Valjda ce rusi igrati hrabriji fudbal.

6. Kenjam usta grckom Stankeli bas... iz inata odigram na 1-1 dvojku na Grke, i konj promasi penal.. svaku utakmicu cu da igram protiv Poljaka, posto smatram da su govno od ekipe.

Sad cu da se zavalim i gledam malo basket, a ondak bacuske da razguze Cehe i ja sam zadovoljan! :)

7. ovima ni mačka na golu ne može pomoći... rusi plode, još da barsa dođe u hendikepu i eto love :D

8. Bvdlga, skidam kapu za muda i znanje. Ja sam verovavao da ce rusi pobediti,al ne sa 3 razlike ..

9. oplodiše ih momaččki... još barsa i aman... jebem mater poljacima i efesu, sad sam mogao biti bogat majku mu :D

10. Ja jebem mater partizanu:

Poljska - Grcka 1 v pp1 (HT ili FT kec)
    Cuba - Canada 2 v pp2
    Empoli - Vicenza X v ppX
    Rusija - Ceska 1 v pp1
    Kazahstan u21 - Francuska u21 - 2/2
    Crvena Zvezda - Partizan bezh 2

Ukupna kvota: 20.34

U prvoj tekmi igrao hendikep na zvezdu, oni puknu sa 9, a trebalo mi max7.. onda kontam da ih partizan razbija, i odigam bezh2, racunam , izmuljace pobedu bar 1 razlike.. al ne marva gubi celu tekmu 13 razlike, onda pridje na 3 poena, ima 3 napada, i NE SUTNE NA KOS!
    Serem im se u tim i u trenera, dabogda titulu izgubili!

11. Meni ortak reče da Patlidžan duguje 7 miliona evra, a da je Zvezda uspela da dug koji je iznosio 14 miliona evra smanji na samo 2! I da bi ubrzo trebalo da se odblokira onaj račun KK Crvena zvezda, tako da se i zvanično vratimo sa sve grbom i timom. A za sledeću sezonu, reče mi da su nam 2 sigurna pojačanja jedan Dragović koji mi izgleda kao prilično dobar igrač i Rakočević! :) Za ostale ćemo da vidimo. Što se kladže tiče, danas, kao i u poslednjih 10-ak dana, jaaaaako loše. Odigr'o x p.p. Poljake i Grke, x na Kubu i Kanadu, a samo mi bilo krivo jer ne odigrah Katar i Južnu Koreju x-2, to mi se nešto motalo po glavi, ali mi se motala po glavi neka lagana pobeda J.K. tako da mi je svejedno, opet ne bih dobio nikakvu kintu.

12. Nema partizan toliki dug sigurno.. a zvezda nije svoj spustila sa 14 na 2.. zvezdin dug je oko 10M, najvise zahvaljujuci tome sto je covic pokrio neke dugove,i sto im je beko oprostio 1M(slusao tegeltiju pre neko vece,ne pricam napamet).. navikli cigosi da prose :D

Al kako bi mi leglo ovih 60e da nije partizan prodao.. :/

Sutra kvota da holandjani daju 2+ cak 1.85, to se mora iskoristiti (doduse to rekoh danas i za nadal - ferer vise gemova,a nadal ga otresao ko cigance slinu)

13. Убодем кеца и тим један 2+ на Русе и зајебу ме Пољаци, играо чистог кеца. Сутра бих чекао победу Холанђана за 2000. А лепо је Бвдлга написао, али не - ја решио да истерам почетну замисао до краја. Нисам дуго играо, сад ћу да се навучем...

14. Arsenal - Argentinos I 2+ @3.25
    Cuba - Canada 2 @1.70
    Empoli - Vicenza 1 i GG@ 4.30

I padnem na Ruse, stavio sam X-1...

AL PRC, odigrao sam sistem 3/4, tako da sam izasao sa dobitkom 6 puta vecim od uloga. Iskusno, i like a b4w5!!

15. Ja sam zadovoljan.... Ukupno metnuo 15 soma na Ruse singl, doslo lagano.
    Za 2100 odigrao Ruse 1, Zvezdu 1 bez hendikepa, i sutra cekam mocne Nemce za 22 hiljade... Najverovatnije cu sve ovo sa Rusa, da munem na Holandjane, pa ako neko ispali od njih dvoje sutra, bar jednu da prodjem... Mada mi ne znam zasto, smrde Holandjani, toliko su svi sigurni u njih, a imam osecaj da ce onog Bendtnera trapavog da ukenja neki gol, i posle da se svi poubijamo. Nemci ce da zgaze lazni Brazil...

16. Poslušao sam ljude odavde i odigrao Ruse keca i Poljake 0-2g...

17. sampdoria nece izgubiti danas.dobili su prvu 3:2,danas u gostima.ne verujem da ce se zajebati,pa da puste tamo neki vareze da udje u prvu ligu.neki paori iz nekog predgradja.ujutru mesari u lokalnoj klanici,a popodne fudbalica se opika.

18. Hahaha Yeah, pa od bedema pet minuta...

19. ушло икс прва текма, гг3+ друга, чекам још холандију да ове искриви и португал немце ако бог да

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.