Кладионица

1. Ne diraj mi Vareze, kad god sam ga igrao uzimao sam pare na njega. Bice GG tu.

2. Португал Немце? Аууу, брате.. :Д

3. Moze u mozzartu da se igra pobednik grupe u kombinaciji sa necim ili mora u singlu.
    Npr, mogu li na jednom tiketu da odigram sve pobednike grupa?

4. Mozes sale.. Samo naravno ne mozes da stavis dva pobednika iste grupe na jedan tiket.
    Sampdorija ce veceras 0-2 gola. Ovamo su se raspucali,pobedli 3:2, sad sledi bunkerica samo tako..

5. Ja i dalje razmisljam sto mi je ciniti... Da li da pojacam Nemce, ili da s' obzirom da ih cekam na jednom tiketu, odigram na Holandjane... Ali tako imam los predosecaj u vezi njih, da je to strasno. Ili da ne budem alav, i cekam Nemce na tom tiketu, i odigram neki ovako za hiljadu, i cekam....

Gabon-Burkina Faso 1...ne znam zasto, upalo mi u oko kad sam pogledao

Lepe su kvote na te crnce sve, tipa 2.10 na Nigeriju protiv Malavija, ali ne znam jel igraju dve ili jednu utakmicu, ili kako vec...

6. Sale d snajperist >>> Pa Ja sam odigrao već pobednike grupa Rusi,Nemci,Englezi i Španci,
    oko 20 kvota.A juče sam ubo x Poljake ,Ruse 1,a danas čekam još Dance x i Švabe 1.

7. Camuge igraju po grupama,odnosno svako sa svakim kuci i u gostima..
    jesu dobre kvote na camuge,al opet o njima nemam pojma nista.. mada valjda moze dupla sansa da se gadja sa njima.

8. Ne alavi se bvdlga. Malo li je sto si vec dobar oko 20 000 i sad cekas jos Njemce za 22 000?
    Ja cu da roknem 600 na Njemce, cisto da ispratim tu tvoju uverenost.
    Juce me sjebali Poljaci 0-1.

9. I meni je tako Sale. Igrao ko će da prođe dalje i rekli mi kao da ne može da se kombinuje sa ostalim grupama.

10. Sanitarni čvor

sampdoria nece izgubiti danas.dobili su prvu 3:2,danas u gostima.ne verujem da ce se zajebati,pa da puste tamo neki vareze da udje u prvu ligu.neki paori iz nekog predgradja.ujutru mesari u lokalnoj klanici,a popodne fudbalica se opika.

Ja stavljam keca na Varese.
    I večeras hokej New Jersey - Los Angeles, konačni pobjednik Los Angeles.

11. Ispratih Džankozicu za ovo iz 2 u 1 za 200 kinti.

Odigrao jedan tiket za danas i sutra.
    Holandija 1
    Šarapova 1
    Hrvatska 1x
    Nadal 1

Kvota 3,5.

12. Nemacka 4 plus 3.2
    Ne igram, samo se proseravam

13. Nemacka-Portugal 2p1
    Holandija-Danska 2-4

Kapiram da je kvota oko 3, od ovog mislim da nema sigurnijeg dubla

14. Холандија дупла победа 1
    Немачка 1, 3+
    Шарапова 1

15. Ne alavi se bvdlga. Malo li je sto si vec dobar oko 20 000 i sad cekas jos Njemce za 22 000?

I ja kapiram da je tako najbolje, s' obzirom da nisam skupio muda i stavio vise kesa na Ruse.. Odigrao sam za 1000 din Holandiju 1 i Nemacku X, kao da se branim.. :D Mada ima vremena do 6, svasta moze meni u glavi da kvrcne.. Lepa kvota na Tunis protiv Cape Verde-a na dvojku...

16. bvdlga
    Lepa kvota na Tunis protiv Cape Verde-a na dvojku...

Slazem se, slican par kao juce Katar-Koreja.
    Holandija 1&3+
    Nemacka GG3+
    kvota malo preko 6.

17. Eo priča se po kladži da je namešten kec http://www.flashscore.com/match/bic6LyYo/#match-summary - 2.15 kvota.... Sad se jedan lik izuo 20 hiljada na singl. Baciću i ja crvenu pa kud puklo :) U 16h počinje...

18. ајде брзо мишљење за ово

Капе Верде - Тунис 2 квота 2.2
    Аргентина - Бтазил 4+ квота 3.15
    Немачка - Португал 1 квота 2.1
    Екваторијална Гвинеја - Сијера Леоне Х квота 3.5
    Кадиз - Албасете 1 квота 1.65

м?

укупна квота 84.04

19. Ja odigrao:

MAROKO - OB. SLONOVAČE X (3.05)
    ZELENORTSKA O. - TUNIS 2 (2.20)
    VAREZE - SAMPDORIJA 1 (2.50)

Kvota:
    16.78

I drugi tiket:

HOLANDIJA - DANSKA X-1 (4.40)
    NEMAČKA - PORTUGAL 1-1 (3.40)

Kvota:
    14.96

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.