Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ne diraj mi Vareze, kad god sam ga igrao uzimao sam pare na njega. Bice GG tu.
Португал Немце? Аууу, брате.. :Д
Moze u mozzartu da se igra pobednik grupe u kombinaciji sa necim ili mora u singlu.
Npr, mogu li na jednom tiketu da odigram sve pobednike grupa?
Mozes sale.. Samo naravno ne mozes da stavis dva pobednika iste grupe na jedan tiket.
Sampdorija ce veceras 0-2 gola. Ovamo su se raspucali,pobedli 3:2, sad sledi bunkerica samo tako..
Ja i dalje razmisljam sto mi je ciniti... Da li da pojacam Nemce, ili da s' obzirom da ih cekam na jednom tiketu, odigram na Holandjane... Ali tako imam los predosecaj u vezi njih, da je to strasno. Ili da ne budem alav, i cekam Nemce na tom tiketu, i odigram neki ovako za hiljadu, i cekam....
Gabon-Burkina Faso 1...ne znam zasto, upalo mi u oko kad sam pogledao
Lepe su kvote na te crnce sve, tipa 2.10 na Nigeriju protiv Malavija, ali ne znam jel igraju dve ili jednu utakmicu, ili kako vec...
Sale d snajperist >>> Pa Ja sam odigrao već pobednike grupa Rusi,Nemci,Englezi i Španci,
oko 20 kvota.A juče sam ubo x Poljake ,Ruse 1,a danas čekam još Dance x i Švabe 1.
Camuge igraju po grupama,odnosno svako sa svakim kuci i u gostima..
jesu dobre kvote na camuge,al opet o njima nemam pojma nista.. mada valjda moze dupla sansa da se gadja sa njima.
Ne alavi se bvdlga. Malo li je sto si vec dobar oko 20 000 i sad cekas jos Njemce za 22 000?
Ja cu da roknem 600 na Njemce, cisto da ispratim tu tvoju uverenost.
Juce me sjebali Poljaci 0-1.
I meni je tako Sale. Igrao ko će da prođe dalje i rekli mi kao da ne može da se kombinuje sa ostalim grupama.
sampdoria nece izgubiti danas.dobili su prvu 3:2,danas u gostima.ne verujem da ce se zajebati,pa da puste tamo neki vareze da udje u prvu ligu.neki paori iz nekog predgradja.ujutru mesari u lokalnoj klanici,a popodne fudbalica se opika.
Ja stavljam keca na Varese.
I večeras hokej New Jersey - Los Angeles, konačni pobjednik Los Angeles.
Ispratih Džankozicu za ovo iz 2 u 1 za 200 kinti.
Odigrao jedan tiket za danas i sutra.
Holandija 1
Šarapova 1
Hrvatska 1x
Nadal 1
Kvota 3,5.
Nemacka 4 plus 3.2
Ne igram, samo se proseravam
Holandija-Danska 2-4
Kapiram da je kvota oko 3, od ovog mislim da nema sigurnijeg dubla
Kakvi divljaci... Ovo sinoć posle tekme Rusija-Češka
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=C7D0fNtIdW0
Холандија дупла победа 1
Немачка 1, 3+
Шарапова 1
I ja kapiram da je tako najbolje, s' obzirom da nisam skupio muda i stavio vise kesa na Ruse.. Odigrao sam za 1000 din Holandiju 1 i Nemacku X, kao da se branim.. :D Mada ima vremena do 6, svasta moze meni u glavi da kvrcne.. Lepa kvota na Tunis protiv Cape Verde-a na dvojku...
Lepa kvota na Tunis protiv Cape Verde-a na dvojku...
Slazem se, slican par kao juce Katar-Koreja.
Holandija 1&3+
Nemacka GG3+
kvota malo preko 6.
Eo priča se po kladži da je namešten kec http://www.flashscore.com/match/bic6LyYo/#match-summary - 2.15 kvota.... Sad se jedan lik izuo 20 hiljada na singl. Baciću i ja crvenu pa kud puklo :) U 16h počinje...
ајде брзо мишљење за ово
Аргентина - Бтазил 4+ квота 3.15
Немачка - Португал 1 квота 2.1
Екваторијална Гвинеја - Сијера Леоне Х квота 3.5
Кадиз - Албасете 1 квота 1.65
м?
укупна квота 84.04
Ja odigrao:
MAROKO - OB. SLONOVAČE X (3.05)
ZELENORTSKA O. - TUNIS 2 (2.20)
VAREZE - SAMPDORIJA 1 (2.50)
Kvota: