Sutra svi ocekujemo da bvdlga baci nesto "na osecaj". Posto sam danas stavio 600 na Njemce, raspolazem za 1250 dinara sutra za neki singl.
Ne znam kako ti se cita ima, ja ga izgovaram:
http://www.youtube.com/watch?v=Qn2S7fq_p1E :)
Ja sutra obe igram od 2 do 3 gola... Zena mi je tu, pa cu vam napisat' sta sam tacno igrao tamo oko 4... :D P.s. Gazimudo-da znas da si u pravu... mada koliko me nije htelo, ovo se vraca..duplo. :D
ZaŠto ste toliko sigurni u Španiju, decxko?!?! Italijani su čke, i ako daju gol, nema više ništa od tekme. Ja odigrao NG na jednom tiketu i još neke gluposti, ali staviću još jedan tiket X2 na Italiju, i Hrvate 0-2
Jel proslo ovo... znam da je sve sem Kadiza, tj taj rezultat ne znam...Idemo fejzaaroo! :D
КАДИЗ 0 0... срећом па ми марвељ убацио црв сумње за аргентинце па нисам отишо да бацим новце. мада сам јутрос док сам гледо резултате сам себи јебо мајку што нисам ишо дуплатим. на крају ме кадиз спасо самоубојства. ал ми драго што сам похватао велике квоте
AAAAAAAAAAAAAAA koji sam kreten kreten KRETEN!!!
Juce vidim da Danci razbili Holandiju, danas danska Prva liga 7 utakmica, rekoh sebi, ma sad ce svi timovi da se prokurce i da bude na svakom mecu 3+. Naravno, ne odigram.
Nerviraju me sa tim veprovima i slonovima. Ajde kad je knock out faza, pa da razumem. Sad kao pognoziraju igre u grupi, a ne daju im X ciniju da iz nje jedu.
Sutra svi ocekujemo da bvdlga baci nesto "na osecaj". Posto sam danas stavio 600 na Njemce, raspolazem za 1250 dinara sutra za neki singl.
Ne znam kako ti se cita ima, ja ga izgovaram:
http://www.youtube.com/watch?v=Qn2S7fq_p1E
:)
Spanija-Italija X2, po mom misljenju!! Ako raspali Danci dobiju Holandjane, sto Zabari ne mogu da uzmu (bar) bod Spancima.
Ja sutra obe igram od 2 do 3 gola... Zena mi je tu, pa cu vam napisat' sta sam tacno igrao tamo oko 4... :D P.s. Gazimudo-da znas da si u pravu... mada koliko me nije htelo, ovo se vraca..duplo. :D
Аргентина - Бтазил 4+ квота 3.15
Немачка - Португал 1 квота 2.1
Екваторијална Гвинеја - Сијера Леоне Х квота 3.5
Кадиз - Албасете 1 квота 1.65
Jel proslo ovo... znam da je sve sem Kadiza, tj taj rezultat ne znam...Idemo fejzaaroo! :D
Zamalo Pedja..pfff 2-X
More li Spanija X-1 i Kroacija 2?
Ja stavih spaniju x-1
Kroaciju x-x
japan odbojka 1
bamberg H1
sudan 2
Teniseri, sta znaci ovo
NADAL - : - ĐOKOVIĆ KI2 (-1,5)@2,05 ?
Ovo u zagradi mi nije jasno.
Puppet, znači da Djoković mora da uzme bar 2 seta kako bi tu prošla dvojka.
To u zagradi mu dodju hendikep setovi.
ZaŠto ste toliko sigurni u Španiju, decxko?!?! Italijani su čke, i ako daju gol, nema više ništa od tekme. Ja odigrao NG na jednom tiketu i još neke gluposti, ali staviću još jedan tiket X2 na Italiju, i Hrvate 0-2
КАДИЗ 0 0... срећом па ми марвељ убацио црв сумње за аргентинце па нисам отишо да бацим новце. мада сам јутрос док сам гледо резултате сам себи јебо мајку што нисам ишо дуплатим. на крају ме кадиз спасо самоубојства. ал ми драго што сам похватао велике квоте
AAAAAAAAAAAAAAA koji sam kreten kreten KRETEN!!!
Juce vidim da Danci razbili Holandiju, danas danska Prva liga 7 utakmica, rekoh sebi, ma sad ce svi timovi da se prokurce i da bude na svakom mecu 3+. Naravno, ne odigram.
I STA MISLITE STA JE BILO??!?!
Јепте се сви. Неам фенинга јебеног ни у џепу ни на њњин-у а оћу да се кладим на јебени фудбал. ПУ!
Identična situlacija i kod mene. 'De si bre ti Sele, nema te k'o Nemaca u nemačkoj reprezencatiji? olololo
Hahahaahahahahah... Tu sam neđe muvam se, al ovdje ne zalazim da se ne nerviram još više jer nemam feningova :D
200 динара, квота око 90:
Цигани - Жабари х-1
Усташе - Келти х-х
Ибрахимовић - Албион 2-2
Усташе - Келти х-х
ISTI!
http://sport.blic.rs/data/images/2012-06-10/250472_5794393844511616125532089434561n1_f.jpg?ver=1339322154
каква победа од слике!
иначе, нека веприна која забада победнике к'о она хоботница пол јела из посуда са шпанском и хрватском заставом, а већ уб'о претходне четир' текме. ако и ово забоде, сутра га пратим са 'иљаду динара, лололол
Sve pare na Kelte.
Nerviraju me sa tim veprovima i slonovima. Ajde kad je knock out faza, pa da razumem. Sad kao pognoziraju igre u grupi, a ne daju im X ciniju da iz nje jedu.