пу јебему, а 3 + мала квота... мислим 1.8. без тог пара само 25. а иначе не знам ша да додам место бразилаца, јебем ли га. капирао сам пријатељска биће голова.
Najveci rivalitet na planeti, ne znam bas.. Ako ces da igras Juznoamerikance, igraj Velez i Santa Fe. A imas i Boku Juniors. Mene evo oborise Nigerijci na tiketu. Dadose ga u '89 i primise u '93! To samo camuge mogu.
Ma mogu sam sebi sad da ga popusim, kad nisam gledao na vreme!! A tipa bodem kvote 2.30, 2.25 na tom tiketu i cekam govno Lunds - Orgryt na p/k X (to mu dodje ko nase Partizan - Zvezda), i udje 2:2 i ja da vidim tiket sta ostalo da se ceka i popizdim jebote kad vidim sta mi otkucala glupastura ona slepacka, u oba oka cu joj zabiti one zelene olovke!!!!
Meni je ludaca juce zakasnila da uplati tiket, jer je u 3 do 6 nasla da broji pazar. Igrao Poljake 0-2,i Ruse. I ona, e pocelo nesto. Supickumaterinu bre, ti mi sad daj 4k sto bih dobio.
Ja i dalje razmisljam sto mi je ciniti... Da li da pojacam Nemce, ili da s' obzirom da ih cekam na jednom tiketu, odigram na Holandjane... Ali tako imam los predosecaj u vezi njih, da je to strasno.
Joj sto volim ovo, kad poslusam samog sebe! :) Sad sam uveren da ce Nemci da zgaze ove...
Iam 150 kinte za kladzu.
Sad dal da podelim to na 3, 2 il da sve turim na 1 tiket.
Bice mi fino iako dobijem bar 500, da imam sta za ostatak evropskog.
Fejze, Brazilci ce te oboriti, bar ja tako mislim...
пу јебему, а 3 + мала квота... мислим 1.8. без тог пара само 25. а иначе не знам ша да додам место бразилаца, јебем ли га. капирао сам пријатељска биће голова.
Najveci rivalitet na planeti, ne znam bas.. Ako ces da igras Juznoamerikance, igraj Velez i Santa Fe. A imas i Boku Juniors. Mene evo oborise Nigerijci na tiketu. Dadose ga u '89 i primise u '93! To samo camuge mogu.
Corava plavusa sa kilometarskim nokturinama mi otkuca PX umesto P/K X i ujeba mi tiket za 21 hiljadu!!!!!
Trazi joj pusenje kao znak izvinjenja.
piše na tiketu lepo, proveri tiket ne primamo reklamacije kasnije...
nepažnja ubije čoeka, a kamoli da mu ote 21 iljadu
Ma mogu sam sebi sad da ga popusim, kad nisam gledao na vreme!! A tipa bodem kvote 2.30, 2.25 na tom tiketu i cekam govno Lunds - Orgryt na p/k X (to mu dodje ko nase Partizan - Zvezda), i udje 2:2 i ja da vidim tiket sta ostalo da se ceka i popizdim jebote kad vidim sta mi otkucala glupastura ona slepacka, u oba oka cu joj zabiti one zelene olovke!!!!
Meni je ludaca juce zakasnila da uplati tiket, jer je u 3 do 6 nasla da broji pazar. Igrao Poljake 0-2,i Ruse. I ona, e pocelo nesto. Supickumaterinu bre, ti mi sad daj 4k sto bih dobio.
Al jebu ovi Danci mater, trebaju pola Evrope oborit
Joj sto volim ovo, kad poslusam samog sebe! :) Sad sam uveren da ce Nemci da zgaze ove...
јебо те ја нисам ни сањо да ће да пукне холандија јебена, улете ми јуче две текме несигурне а ову једину као ма сигурно ће кад курац...
Sitno, al' dobitno, na 400 dinara, oko 3000.
Ma sitno po sitno i nakupiće se :)
Bravo!
Sta da se lepo igra za sutra?
Bvldga, daj nesto podeli za sutra lepo ti krenulo.
Sta ga lepo krenulo,zadnjih 6 meseci ga ne prestaje.. covac je do sad od kladze skupio za jednu finu astricu, tu negd 2000-2002 godiste
Men treba za voazcki.
Kazuju od oktobra duze skolovanje i kosta oko 600 evra.
Tako da uletim dok je upola manje..
Al treba se para.
Aj dajte nesto za pocetak me krene malo.
Mozda sam lud, mozda lud saaaaaaaaaam al za mene sutra Irska - Hrvatska 1x
Sto posto ce se naloze sad nakon sto su grci i danci pobedili,u faoznu ako mogu danci lale,mozemo i mi ustase
Iam 150 kinte za kladzu.
Sad dal da podelim to na 3, 2 il da sve turim na 1 tiket.
Bice mi fino iako dobijem bar 500, da imam sta za ostatak evropskog.
MAROKO - OB. SLONOVAČE X (3.05)
ZELENORTSKA O. - TUNIS 2 (2.20)
VAREZE - SAMPDORIJA 1 (2.50)
Prođoh ovog iksa i dvojku na Tunis i iznevjeri me Vareze...