Кладионица

1. Mrtvi Varela, koliko srece ima crnce nabijem ga na tuksona.. Bojim se da je krenuo kanal sto se tice ja, ne merem proc' tiket vec danima. :) Za danas nemam pojma sta bih igrao, video sam da Rvati nisu izgubili od Italije, mada me Italija prijatno iznenadila, ne igraju vise onako pickinjski, zbog cega ih mrzim ceo zivot..Irce cu da igram gg, pa kud puklo da puklo, neka bude 4-1, boli me penis...

2. Ja cu da probam hendikep na Spaniju. Oko 1.80 je kvota.
    Edit: Juce sam ubo 2100. Bravo ja.

3. Nesto sam ubedjen da Talijani dobijaju Hrvate.. Super su odigrali protiv Spanaca i igraju bas dobar fudbal. Jesu i Hrvati odrali Irce, al gledajuci utakmicu to je vise sto su Irci losi ko kurac nego sto su Hrvati odlicni..
    I slazem se sa Puppetom hendikep na Spance.

4. Treba mi vas kladionicarski savet. Dobar sam od kad je krenulo evopsko nekih 5000. I to sve ulozi 300-400 dinara, osim Ukraine protiv Svedske, tamo sam uplatio 1500. (pisao sam vec o tome). I sad me zanima, da li da stavljam to sve ili da nastavim da "kljucam" po 300-400? Kakva su vasa iskustva u vezi "velikih" uplata od recimo 4000-5000 hiljada. Ljudi sa kojima sedim u kladionici, recimo tvrde da najbolje prolaze ti koji igraju na sitno. Alavi bankrotiraju.

5. Pa zavisi sta hoces da radis, tj koliko je tebi para dovoljno. Ja sam alav, i ne pamtim kad mi je isplata na tiketu bila ispod 10 hiljada, osim ako recimo ne igram singl za 3 hiljade kvotu 2,3, nebitno... Ja igram kladionicu da bih uzeo sto vise para, sto je katastrofa i bolest, jer te krene u jednom trenutku, i ako ne znas da stanes, vratis im pet puta vise..Moj savet ti je da nastavis sa po 300-400, ako vec tako igras. Ja npr zadnja 3,4 tiketa po 2,3,5 hiljada nisam pogodio, u zadnja 3 dana...a sralo me je pre toga. Mora da stane nekad, tako da ti nece biti zao ako puknes 300..a ako puknes sve to sto si dobio, pojesces jaja svoja. Kad je neko usranko, njega sere i sa 50 i sa 5000... Ti na sitno prolaze bolje jer igraju za male pare, i nisu u velikom gubitku kada padnu tikete, i realno, bolje prolaze na kladzi...

6. Nisam usranko, pratim fudbal i samo se na fudbal kladim. Trudim se da vladam materijom :)
    Hvala ti. Idem onda do 500. Necu vise davati na tikete, vise cu davati jedino na singl.

7. Mislio sam usranko kao, ubodes na 50 kvotu 1000... :) Koliko god pratio fudbal, tesko je to da se pogodi. :D

8. Natavi sa tim sto daje rezultate, eventualno posto imas nesto veci budzet,povecaj uplatu sa 300-400 na 400-500.. A ako to prestane da donosi rezultat onda menjaj taktiku :D

Sto se mene tice, italijani u duploj sansi, a spanci sa hendikepom :D

9. Igrajte Hrvate duplu šansu, ne mogu Italijani da im prismrde.

10. PuppetMaster
    Treba mi vas kladionicarski savet. Dobar sam od kad je krenulo evopsko nekih 5000. I to Ljudi sa kojima sedim u kladionici, recimo tvrde da najbolje prolaze ti koji igraju na sitno. Alavi bankrotiraju.

Sta podrazumevas pod sitno? I da, kazi im da se ne proseravaju...

11. Ne podrazumevam ja, podrazumevaju ovi sto sede samnom u kladionici. Sitno, recimo na tiket ne stavljaju preko 500, a singliraju 1000-2000.
    Dzankee ti si poznat kao igrac na veliko, od tebe i nisam ocekivao da objektivno odgovoris. :)

12. https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/294999_362258867173381_1360516046_n.jpg
    Molim lepo ... A danas će Hrvati biti bolji ali naravno sudije će navijati za Italijane ... sve u svemu vredi pokušati X.

13. http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1313-3424339-989
    Na ovaj 50
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1313-9774507-989
    Na ovaj 100
    I staviću Sao Paolo Coritiba X-1 50 kinti, kao dojava neka, ne znam da l je tačna.
    Trebaju mi ove pare da se povadim malo.

14. Ja opalio dva singla jutros

Seul 1-1 (to došlo, izvukao sam ulog)
    Hrvatska X

I stavio sam ih na jednom tiketu zajedno za manji ulog (ako dodje ova druga, biće baš lep dobitak).

Još za danas
    Španija 1-1&3+

Federer (-3,5) 1 1,5
    Španija 1 1,3
    Conga (1.s 9,5) više gemova

15. Auuuuu brate od ti para nema ništa ... trči u kladžu i igraj Italijane X jer ni uz sudiju neće moći da pobede Hrvate.

16. Snupi, kakva bre dojava Sao Paulo x-1, 'de to ima? :) Može samo da ti kaže neki lik ovako neku njegovu prognozu.

17. Javio mu Rozerio Seni...

18. Odigr'o jedan solidno realan tiket i jednu zajebanciju:

Zvezda - Patlidžan 1, kvota 2, ali odigro sam ga navijački, što vrlo lako znači da može da me sjebe, ali videćemo
    Pederer - Majer ispod 21.5 gem
    Čilić - Rosol ispod 20.5 gemova
    Nalbandijan - Rožer-Vasel (Rodžer, kako se već čita, koga boli uvo) ispod 22.5 gema
    Italija - Kroacija x.

I drugi:

Italija - Kroacija 1:1 (trebalo je da igram 2:2, prošlu tekmu su Italijani odigrali 1:1, sumljam da će to ponoviti, ali kad sam glup)
    Španija - Irska skromnih 2:0 (biće 3:0)
    Filkir - Fram 2:1 (to je islandski kup, čini mi se da je bvdlga izvalio da znaju d' odigraju 2-1 ili 1-2, pa bi valjalo tu probati, meščini 2-1 jerbo bi domaćin trebalo da je malo jači).

19. Italija dobija, vi ste bolesni sto igrate iks.
    Spanci 3 gola minimum.

20. Jel me prati neko na FB?

Da ste citali,ufatili bi kvotu 5 :)

www.facebook.com/manemojtipovi

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.