Кладионица

1. Ja igrao Davida Lopeza, proso, Nalbandijana, portugal 2, i nemacku 0-2.

2. Оборише ми квоту на Португал, маму им јебем.
    Играо сам њих 2-2 и Холандију икс.

3. Данска-Португал 1
    Холандија-Немачка 3+
    Сантос-Коринтијанс 1
    Гремио-Палмеирас 2+

4. Dobro je, IIp 2+... To sam met'o na pola tiketa.

5. Ajmo sad, sta nam je ciniti za Nemce i Lale? Moje misljenje je X...

6. Švabe deru :)
    Švabe osvajaju ...

7. Nemce sam stavio da ce dati 2 gola u drugom. Ostaje da se vidi. Prvo poluvreme kapiram X

8. i mene nesto vuce da roknem singl na X. Ne mogu Holandjani da ispadnu ugrupi, a podela bova mi se cini ok. Taman bi se onda sa Portugalom borili za direktni prolaz.
    Ubo sam Portugal, sada jos cekam GG za 2100.

9. Jedan predlog za večeras od 01:00

Cerro - Atletico (Uruguay) X @ 3.40

U prethodnih 8 utakmica kući, Cerro nema nijedan remi, (6-0-2), a Atletico u gostovanjima 3 pobede i 5 izgubljenih. Ova dva tima imaju istoriju igranja remija, na svakom trećem susretu, a upravo je prošlo toliko od poslednjeg remija (2:0, 1:3, 1:1)

10. I sad mi to kažeš, Marv, kad sam se pre 15-ak minuta vratio iz kladže?! :D Šta sam sve sinoć ispogađao, bruka. Doduše, 2 su me oborile za 3 i nešto soma, tako da nije baš toliko strašno. Omiljeni pogodak mi je Antigva i Barbuda - Jamajka x, kvota bila oko 3.3. :) Odigrao Dance i Portugalce 2-3 gola umesto 2:3. :) Mada, realno, nikad mi ne bi palo na pamet da bi tako moglo da se završi. A na Holanđane i Nemce sam stavio x. Tomi, koliko si stavio na taj singl? :) Ljakse, šta bi sa onom tekmom između Metalurga i Rige? Pu, 'bem ti blesave Nemce. Ali valjda će ovi slepci da izjednače do kraja, inače neka pakuju kufere, indijanci glupi.

11. Јебем мајку холанђанима и кладионици. е!

12. Obori me Gomez stoka. Sad kad je tako pametan, nek da jos dva komada u drugom, da me izvuce na ostalim tiketima!

13. AMAN ČOVEČE LJUDI ... Pa ajde recite iskreno >>> NIJE VALJDA DA STE STVARNO MISLILI DA MOŽE HOLANDJANI NEŠTO DA URADE tj. da ih švabe puste barem nerešeno ...
    Eeeee švabe su to ...
    Ako padne još jedan gol od bilo koje ekipe ... Pun sam para :)

14. E kurac sad. Ima da ostane ovako.

15. Nemoj tako ... Moraju lale da daju barem jedan ... ili će morati da interveniše još jedna legenda Klose :)

16. Žajk, preteruješ brate. Šta, kao Holanđani su go kurac od repke? Čoveče, njima je bar bod trebao za prolazak dalje! Ali, pošto su slepci, sad neka se vraćaju kući, jebem im mater mutavu.

17. Gazimudo
    Za EURO:

Danska - Portugal tim 2 2+
    Holandija - Nemacka X v ppX

Za basket:
    Milano - Sijena 2 sa hendikepom
    Real - Barca 2 sa hendikepom

Od tenisa:

Dodig bezh 1

Prodali holandjani,al zato ima para od basketa i tenisa :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.