Кладионица

1. http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1655-7761362-992

Kako sam namlatio, malo je falilo!
    Od sada samo ovakve boleščine igram!

2. Ja ću ovo da betmen:
    Španjolska - Francuska x
    Sistem 1/3
    Haka - JJK 2-1
    Jaro - MyPa 2-1
    KuPS - Mariehamn 2-1
    Na 50 kinti minimalan dobitak 1430.

3. Dobiće Španci u regularnom toku utakmice.Iz x-1 verovatno ali možda i dodje iz 1-1 sve u svemu francuzi nemaju šta tu da traže jer su slabi tj. boli ih k*c za reprezentaciju.

4. Pomagajte ljudovi, kaj da mećem pored Španaca, da bar kvotu 2 naguram. Kod mene je 1,80 na Španiju.

5. odigraj tores daj gooooool :)))

6. Neka, treba mi nešto sigurnije :D

7. pa bog ti dao to je sigurno ko da će čelsi biti prvi klub u istoriji koji će odbraniti LŠ :D

8. Da, da, da, samo ti sanjaj...... :D Ajde, ajde, poditno mi treba nešto.

9. sad ozbiljno dodaj river, 1,35 a realno trebali bi doći, ipak su oni velikan, a i trezegol je tu :)

10. Nema u Premijeru, jebo ih ćaćin ćaća!

11. Igraj Englesku-Italiju x ako ne dodje JA TI VRAĆAM PARE KOJE SI ULOŽIO.

12. Treba mi današnja utakmica, pa da mogu sutra podignuti lovu pa ići u kafanu gledati formulu :)

13. ŠPANIJA NEĆE POBEDITI (bar ne u regularnih 90)!!! Ja opleo 1-x na 300 i 2-x na 200...kvote 16 i 15...vredi pokušati :)
    France!!

14. mirash33 treba biti realan ... Stavi po strani navijanje i želje ... Ja MRZIM ŠPANCE,a obožavao sam Francuze kad su igrali Zidan i Henry.Ali današnja Francuska je toliko jadna da me podsećaju na našu reprezentaciju tj. sve se očekuje da neki pojedinac nešto uradi eeee to može protiv drugi ekipa ali Špancima takav pristup dovodi do SIGURNOG PORAZA.Sve u svemu gledaj večeras pa ćeš videti.Uzdravlje!

15. Ja se odlučih da mećem 1&3+, kvota 3,09

16. JA TI VRAĆAM PARE KOJE SI ULOŽIO.

Sele, zasxto si promenila pol, dewoycxitze? :D

Ali današnja Francuska je toliko jadna da me podsećaju na našu reprezentaciju tj. sve se očekuje da neki pojedinac nešto uradi

Ma nisi preterao uopšte. De oni mogu da te podsećaju na nas bre, jači su 500 puta. Na svakoj poziciji su dosta jaki. Jes da i dalje ne igraju u skladu sa tim kakve pojedince imaju, ali nisu oni uopšte za potcenjivanje. Vi ste svi, osim mene i Miraša, nemači poima. Nema 'leba da Španci dobijaju. Će vidite. :)

17. Aj se kladimo Blejk ( to mi je u krvi samo volim da se kladim)

18. 7 dana zabrane da se ulazi na Vukajliju ko izgubi.I još da napomenem ako bude x ti isto pobedjuješ.
    Znači samo ako Španci pobede (u regularnom toku) JA DOBIJAM.
    Da ne bi smarali ovde na temi ... Ti pošalji u poruci da li se slažeš

19. Sele, zasxto si promenila pol, dewoycxitze? :D

Psssssst... Netču nitko to da zna! :D

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.