Кладионица

1. Idemooo.... bravo Zhajk! Samo trpaj... Ja konacno da prodjem nesto....Posto sam juce izgubio 15 soma na Francuze, Inter Turke kurce palce, stavim sad u 18h Norveski kup, Haugesund 2+pp i Stromgosdet 2+pp za 10 tisuca, dobijem 34... I spojim Molde i ove dve u 2+pp, 3+pp, i ove dve dodju u 3+pp, Molde 14. minut 1-0, i tako ostane... imao bih jos 20 tisuca tu na hiljadarku... Cekam Nemce da sve na njih stavim, a u kurac!

2. Bravisimo Žajksone! Treba imati muda pa staviti 5 somova na ovo, pa ne znam koje pare da imaš i kolike god da su sigurice. :) Sad imam neku siću kod sebe pa ću sutra da konačno opičim nešto za neki solidniji ulog, 'bemumater. Inače, sad kad sam video u ponudi Nemce i Grke, tako mi se po glavi mota x-1 da to nije zdravo. Moraću to da ispratim, pa ako dođe, odlično, ako ne, ko ga jebe. :)

3. zhajk, pa ti i dalje ne stavljas vise od 500 il sam ja retard?

4. jbg,kao što sam i ranije govorio ... negde se nekako izvuče još jedna nula ... dešava se,a i ne žalim se ;)

5. Kenjam u usta Hafnafjorduru... odigrao iz 2 u 1, pokusao, i zamal' da dodje. :) Sutra ako Portugal ne dobije Cesku, onda im se bas onako poserem lepo po glavi, sa sve Lepim Canetom na celu....

6. Halmštad - Asiriska (gg/3+, gg/2+, 1, 4+)
    Češka - Portugal (2, 2-2, tim2 2+, gg/tim2 2+)

Znači ove dve tekme kombinujem danas na 5-6 tiketa....mora doći sve...BRE!!

7. Nikako da dobijem neki papir. Pauziram na neodređeno...

8. Моја прогноза:
    ТИКЕТ 1:
    Чешка - Португал 2
    Немачка 1
    Шпанија 1
    Енглеска нерешено 100% (1:1 вероватно)
    ТИКЕТ 2:
    Шпанија x-1
    Енглеска x-x (а богами може доћи и из 2-x)
    Ај уздравље!

9. Bomba dana:
    Češka - Portugal 2-x! :D Ja odigrao onako iz zajebancije jer mislim da će ove Čehe nešto da prosere u 2. poluvremenu. :) Zaboravijo da stavim Šamroka 2-2 jer je kvota na 2 dole kod mene u Sokeru 1.90. :D

10. Češka- Portugal 2-2
    Nemačka -Grčka 1-1
    Pišaj po aucajderima!

11. Neki osecaj mi govori da ce Cesi dobro dodigraju veceras. Svi, pa i ja, ocekuju da ce Lepi Cane da ih nakanta, ali mi nesto tako smrdi, posto je Portugal kurac jedan golem od tima, koji je zablistao samo protiv Holandjana... Previse su bodova i utakmica gubili bas od ekipa kao Ceska,a s' obzirom da Baros i ovi nemaju sta da izgube, bice jebeno... Ja cu igrati dvojku, ali mislim da nece nimalo lako doci...

12. Cjekam Oklahomu 2 bez hendikepa za 21 hiljadu...Odigrao Portugal X-2 i njih za 2000... Nije mi bio fiks toliki da singliram, ali cu sutra ako prodje Oklahoma da izudaram Nemce u svim kombinacijama... I neke Svedjane 18. ligu. :)

13. Одиграо Португал 2, Палмеира 0-2 и ЈЕБЕНУ Боку Јуниорс 2-3, ставио 2 сома, чеко 10 и ови дебили заврше 0:0

14. Ја везао овако:
    Шамрок 2
    Португал прави прву измену
    Нема пенала на текми
    Роналдо први даје гол
    и мање од 5 корнера у првом полувремену ('де сам знао да чеси могу да имају 5 корнера у првих 20 минута?!) и јебига. само то.
    а други:
    Шамрок х-2
    Португал 2-2
    и сутра бих чекао немце х-1 да је роналдо погодио оно у четрездесетом кад је забо стативу.

ал' ми је зато синуло да шпанци играју х-х и енглези са италијанима 2-х, па ћу то да испратим, ко га јебе.

15. Одиграо Португал 2, Палмеира 0-2 и ЈЕБЕНУ Боку Јуниорс 2-3, ставио 2 сома, чеко 10 и ови дебили заврше 0:0

Mene Boka rušila već 4-5 puta. Ja ne znam šta se dešava sa tim klubom, kad god ih uvrstim u tiket, ujebu.

16. Nemačka - Grčka 5+ (5,20)
    Tovari Grke!

17. Kvota na Nemce je bas romska, tako da predlazem tacan rezultat 2:0 za Nemce, oko 7,8 kvota.

18. UC Dablin - Dundalk X-2

Ko je lud, nek' proba.

19. UC Dablin - Dundalk X-2

Primetio sam da kad predviđam ove prelaze, uglavnom bude obrnuto, lololo

UCD - Dundalk 1:1 (0:1)

Enivej, iako nisam ništa uzeo danas, zadovoljan sam. Od 9 parova, prošlo mi je 7 i polako se vraćam u igru. Naravoučenije sa današnjeg tiketa:

1. Dupla šansa sa kvotom preko 1.50 pada 90%!!
    2. Uvek gledajte istoriju klubova i kome trebaju poeni. Ljudska pohlepa za rangiranjem ne treba da se potcenjuje, plus psihološki "jači tim" (sa više pobeda) će verovatnije izvojevati pobedu, bez obzira na statistiku gde na primer 10+ kola nema nerešenu.
    3. Prosek nepredvidivosti evropskih utakmica je oko 30%, te uvek nešto iznenadi. UVEK. Igrati sistem na kvote sa kombinacijama.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.