Кладионица

1. Jaoooo, kako sam glup, a ja ovako na sva zvona... :)

2. Danas 500 na Engleska - Italija X. Mozda ih i dam Seletu da mi odigra, pa ako ne prodje, njoj ce Zhajk da vrati pare lololo
    Ako to dodje, sve na Njemce u polufinalu. Mozda i na Spance, ali mi idu na kurac, pa necu iz principa da ih igram.

3. Daće ga Žabari u 93-em, nanu im katoličku! :D

4. Jel zna neko neki sajt da može da se pogledaju kvote i rezultati utakmica barem u poslednjih godinu dana.Hteo bi da vidim kako u praksi funkcioniše jedan sistem

5. Imas soccerway za rezultate, ali za kvote utakmica koje su prosle, ja mislim da ne postoji sajt.

6. Kako ne postoji Lutkare? Flešskor ima sve, od međusobnih duela do kad je koji igrač uganuo trepavicu.

7. Kako naprimer da nadjem koja je bila kvota na Arsenal u prvom kolu prvenstva 2008-2009?

8. Koji će ti to u životu

9. Jel me lozis?

Jel zna neko neki sajt da može da se pogledaju kvote i rezultati utakmica barem u poslednjih godinu dana.

10. Имаш један начин, одеш у балкан-бет и тражиш да те пусте у њихов шпајз. Тамо прекопаш пар сати по усиреним листама, нађеш оно шта ти треба и готов пос'о.

11. Имаш један начин, одеш у балкан-бет и тражиш да те пусте у њихов шпајз. Тамо прекопаш пар сати по усиреним листама, нађеш оно шта ти треба и готов пос'о.

Mogo bi da pokušam lolo.Nego nađoh na netu nešto pa me interesuje :)

12. Večeras ću se opariti. Jebo me KONJ ako ne uđe tiket.

13. dusan1001
    Jel zna neko neki sajt da može da se pogledaju kvote i rezultati utakmica barem u poslednjih godinu dana.Hteo bi da vidim kako u praksi funkcioniše jedan sistem

ево, може на:
    http://www.flashscore.com/
    ту је најлакше. кликнеш на текму коју желиш да играш, и имаш тамо опцију "хоум ту хоум", и ту погледаш.

едит: на флешскору могу да се виде квоте у ранијим утакмицама само у неком скоријем времену, типа у претходних пешес година.

едит 2: пишем сваки могући икс на италијане. једна текма мора да оде у продужетке, дајебеоца! из 2-х ми је фаворит, ал' ћу да одиграм и х-х и 1-х, у сингловима са неким малим улогом.

едит3:

Nego nađoh na netu nešto pa me interesuje :)

бацај у певете! о'ма! :Д

едит4: сингл х, и пролаз италијана после. говна су то. даће у продужецима.

14. одиграо све прелазе на х за вечерас, у неким ситним сингловима (200 на 2-х, 200 на х-х, 100 1-х) и сад се мислим да бацим још пара на чист икс. има л' каквих предлога код вас?

15. Zasto si toliko ubedjen za X?

16. зато што играју италијани :Д

17. Италијани туку ове! Добри су Италијани, нису више смрадови к'о што су били последњих 10 година.

18. ja udaram 2/2 na engleze :D

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.