Кладионица

1. Ја одигр'о неки љомберски тикет за велики добитак:

Словенија - Румунија Х
    Енглеска - Италија 1
    Естонија - Пољска 2
    Аустрија - Турска Х
    Мађарска - Израел Х
    Србија - Ирска 1
    Хрватска - Швајцарска 1
    Албанија - Молдавија 1
    Црна Гора - Летонија 1
    Белгија - Холандија 2

2. Ja hteo da stavim X-X, ili tačan rez recimo 1-1, ali nisam smeo. Ali stvarno, nekako mi vuče na neki remi sa sitnom golažom.

Eto..

3. Kad imas tako neki osecaj, rokni 100 dinara, pa ko ga jebe. Ako dodje car si, a ako ne dodje nije da neces imati za 'leba.

4. E ljudovi, ako je meč predat pri rezultatu 6:4 1:4, da li se taj broj gejmova računa ili se tekma računa kao kvota 1? Još bolje ako neko zna konkretno za Meridijan. :)

5. Eto..

Добра прогноза. Ја реко' добићемо их, не игра им пола тима, а оно кита.

ЕДИТ: Грифине, мис'им да се у већини клаџа то рачуна као 1 квота. Ш'о се Меридијана тиче, немам појма.

6. Proš'o tiket posle 100 godina opaaaaaaaaaaaa! I opet sića, ali ko ga jebe.

7. Битно је да си добио :)

Мислим да ваља сад искористити ове квалификације у кошарци, свако коло има много мечева који су лаки за прогнозу. Пробаћу нешто у суботу...

8. Imam neki osecaj da ce partizan sutra da dobije 1:0 ili 2:0. Da li da furam, kvote su ok, oko 6.

9. Cekam kardif winer1 za neverovatnih 500 (petstotina) dinara!

10. Obori me keckemeti za 5000, koja gamad...

11. Eo me nazad u temi, počinju Englezi živi bili :D biće love...

12. imam za sutra par zanimljivih tekmi...postavicu ih ovde...mada moram izabrati 4 prave za tiket lolo

13. O jea, prosao tiket, bogat sam. Sad imam za uzinu, i da odigram za vikend nesto.

Sad hteo da uplatim
    Federer - Fis (-1.5) h2
    Donji Srem - Partizan 0-2
    PSV 1

Al picke ne daju posle 12 da se uplati.
    Ostavicu sutra sta cu igram i sta mi je zanimljivo!

14. Морам да видим сад шта има сутра, па да одиграм неки милионски тикет. Што се тиче Партизана, разбиће Срема, њихов преЦедник седи код нас у скупштини. лололо

15. Ostavio sam predloge na stranici,ako vam treba inspiracija.

16. Liverpul 2, Livingston 1, Forfar 1, Queen of south 2,Fejnord 1, grojte f 2, tvente 2elfsborg 1, kups 1, rops 2....na to padaju kvote... uglavnom stavim 300 din na 5,6 tih, sve su fine kvote od 1.70 pa do 2.50....Inace, evo vam fiks-Klub Briz-Germinal gost daje 2 u prvom....

17. Za danas-
    Arsenal-Sanderlend 1
    Fulham-Norwich PX
    WBA-Liverpool 2
    West Ham-Aston Villa 1X
    Newcastle-Tottenham GG
    Lyon-Troyes 1
    sasvim dovoljno za uplatu od 50-100
    egzibicionisti, navrnite

18. Inace, evo vam fiks-Klub Briz-Germinal gost daje 2 u prvom....

како бити сигуран у овако нешто?

19. Ајде бре Арсенале иди у пичку материну! Гледај говна кад заврше 0:0