Кладионица

1. Kad sam lijenština! Imao bi fin tiket, samo bi čekao Seltu večeras keca i ne odem do kladionice da uplatim. Pu!

2. Kakvo pišanje po liverpulu :D gde će pile pod kamion....

3. Оде 500 кинти на Арсенал....

4. FULAM NORIČ 5 : 0 (2 : 0)
    LESTER PITERBORO 2 : 0 (0 : 0)
    KEMBRIDŽ SAUTPORT 2 : 0 (0 : 0)

Legle pare na račun ;)

5. Pa đe ste ljudovi, bemusve! Eo počele normalne lige, pa eto i mene :)
    Nalupah danas neka dva tiketa, na prvom pljusnem Arsenal i Liverpul (jeboićaćinćaća), a na drugom prođem sve osim dabogdkapocrkalipoditno jebenu Srbiju protiv Crnogoraca. Ne znam što sam je uopšte stavljala sa onako malom kvotom. PU!

6. kako im bucnu trojku na kraj, a?a?

7. Ja odigram tiket kad igra još neko iz kuće i kad mi daju pare za uplatu, znači rijetko. I kad igram, obavezno odigram Arsenal, šta ja znam, poznat tim, očekujem da će dobiti. Epilog moje priče je jasan sad. Nikad više na njega neću igrati. Strašno me nerviraju.

8. Kolfild
    kako im bucnu trojku na kraj, a?a?

Trojke prejebena. Da bar nisam gledala, već samo saznala rezultat, ovako popizdih ko budala...

9. DJESTE TIKETAŠI JEBO VAS KURAC. !?!?!!

Evo i ja počeo ponovo i loše bogami krenulo. Zapisujem uplate i isplate pa da vidim saldo na kraju sezone. :D

10. e, ajde neko ako zna neka mi objasni kako se prave oni virtuelni racuni za kladionicu

11. Evo i ja počeo ponovo i loše bogami krenulo. Zapisujem uplate i isplate pa da vidim saldo na kraju sezone. :D

Ja to ne smijem ni da pokušam raditi, istraumiraću se skroz :)

12. Kladioničari, ja kući imam kasicu prasicu i kad god vama pane na pamet da igrate tikete pošaljite pare za uplatu na moj račun, pa ćemo na kraju sezone podijeliti zaradu.

13. Ја сам писао то док нисам заглавио једну фину плату у минусу, ал не да ми ђаво мира опет уплаћујем а реко сам нећу лоло, све мислим, ма улетеће сад, нема да омане...

14. ја се водим принципом да нисам узео паре месецима (откад сам заб'о нека 4 прелаза, 14 сома, и после тога још 7500), а једном мора да ме просере, па нећу да баталим још, лололол. све мислим, сад мора, то је то! ма, сутра мора!

15. Prošle sezone sam baš bio dobar i pokušao sam da sračunam koliko prosečno sedmično dajem i koliko sam dobio i bio sam baš dobar.

16. Wigan-Chelsea 2
    Man.City-Saothempton 1-1
    Bordeaux-Rennes 3+
    Real Madrid-Valencia 3+
    Levante-Atletiko Madrid 1X
    Ajjacio-Psg 2

17. I da, da li ima danas prenosa utakmice Zvezda-Rad?
    Koja televizija ove sezone prenosi Primeru?

18. Estudiantes M. - Trujillanos 2 2.70

Moguca 3 za 3 tekma...

EDIT: Dvojka bi trebala

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.