Jeste, ima i toga. Dakle, ježevi su zastupljeni kako u predivnom, tako i u onom mračnom segmentu naše stvarnosti. Sviđa mi se ta svestranost ježeva. Miš to ne bi nikad uspeo...
Isto tako moram da primetim da kad bi jedan jež imao računar, internet konekciju i sve što ima gore pomenuti Gambi, on bi nam poslao svoju sliku bez glupih izgovora, zato smatram da su ježevi zanimljivija tema od predložene. ;P
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Da, od tolike skromnosti, kako i ne bi. :))
Staklena, ja najviše volim mačke. Kraj! :))))
Gambi, nikog više nije briga za tvoju sliku. Počni da razmišljaš o ježevima. Ježevi su kul...
Ljudi, ja odoh, papaaaa :)))))
Volim i ja mačke, imam komada 3! Ali ježevi su nekako kul...
Ja volim najezenu frizuru. :)
Bravo, Marcipan! Ima li lepšeg osećaja od onog kad se naJEŽiš zbog blizine voljene osobe? :) Ježevi su face...
Jezenje je mnogo lepo. I strasno, ako neko prica horor price, recimo.
Uh, dobro je... Ježevi su kul.
Volim sve životinje! :D
Jeste, ima i toga. Dakle, ježevi su zastupljeni kako u predivnom, tako i u onom mračnom segmentu naše stvarnosti. Sviđa mi se ta svestranost ježeva. Miš to ne bi nikad uspeo...
SLožićete se da sam ja zanimljivija tema od ježeva. :)
Hahahahahhahaha, Gamby, egoisto! :D Evo, ja se slažem. :D
Proradila sujeta, a? :)
Jeste, i od toplote (da ne kazem, topline) i od hladnoce se moze jeziti. Mis to ne bi mogao. Mislim, da proizvede misenje, recimo. :))
Mišenje zvuči nekako...kiselo. :/
A gambenje? Ili se kaze "gambijanje"? :)))
Isto tako moram da primetim da kad bi jedan jež imao računar, internet konekciju i sve što ima gore pomenuti Gambi, on bi nam poslao svoju sliku bez glupih izgovora, zato smatram da su ježevi zanimljivija tema od predložene. ;P
Gambi je tvrd orah. :)
Gambijanje može biti npr glagol, koji u prevodu na srpski znači "prebiti Gambija". Šta mislite o tome, ima li smisla?