Ко последњи победник 61

1. Da, od tolike skromnosti, kako i ne bi. :))

2. Staklena, ja najviše volim mačke. Kraj! :))))

3. Gambi, nikog više nije briga za tvoju sliku. Počni da razmišljaš o ježevima. Ježevi su kul...

4. Ljudi, ja odoh, papaaaa :)))))

5. Volim i ja mačke, imam komada 3! Ali ježevi su nekako kul...

6. Ja volim najezenu frizuru. :)

7. Bravo, Marcipan! Ima li lepšeg osećaja od onog kad se naJEŽiš zbog blizine voljene osobe? :) Ježevi su face...

8. Jezenje je mnogo lepo. I strasno, ako neko prica horor price, recimo.

9. Uh, dobro je... Ježevi su kul.

10. Jeste, ima i toga. Dakle, ježevi su zastupljeni kako u predivnom, tako i u onom mračnom segmentu naše stvarnosti. Sviđa mi se ta svestranost ježeva. Miš to ne bi nikad uspeo...

11. SLožićete se da sam ja zanimljivija tema od ježeva. :)

12. Hahahahahhahaha, Gamby, egoisto! :D Evo, ja se slažem. :D

13. Proradila sujeta, a? :)

14. Jeste, i od toplote (da ne kazem, topline) i od hladnoce se moze jeziti. Mis to ne bi mogao. Mislim, da proizvede misenje, recimo. :))

15. Mišenje zvuči nekako...kiselo. :/

16. A gambenje? Ili se kaze "gambijanje"? :)))

17. Isto tako moram da primetim da kad bi jedan jež imao računar, internet konekciju i sve što ima gore pomenuti Gambi, on bi nam poslao svoju sliku bez glupih izgovora, zato smatram da su ježevi zanimljivija tema od predložene. ;P

18. Gambi je tvrd orah. :)

19. Gambijanje može biti npr glagol, koji u prevodu na srpski znači "prebiti Gambija". Šta mislite o tome, ima li smisla?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.