Kada jeza fotografisu, moraju da ga uplase, da bi mu bodlje ispale lepse. Isti je slucaj i sa Gambijem. Uplasi ga Staklena!!! :)
Haha, složili smo se da je to nemoguće. Gambi diže dvesta iz benča. :)
Sačuvaj bože, Mar, ne poistovećuj bodlje ježa sa Gambijevim, ima maloletnih na temi. :)
Ta maloletna sam ja, khm, khm, nemam pojma o čemu ste to pričali. :D
:)))
Ma Marcipan aludira na neke perverzije, ne znam šta joj je danas. :)
:crveni:
Lik koji diže 200 iz benča i crveni od stida..kakav kontradiktorni spoj u jednoj osobi! :)
Ih, šteta, u perverzije se uopšte ne razumem. :D
Taki sam ti ja. :)
Neka te onda na brzinu upoznaju ovo dvoje, ova što aludira na svašta nešto i ovaj što crveni, odoh ja malo pod tuš. :)
Pokušavali su razni sa Vuke da mi ukažu na perverzije, ali ne mož' to tako, slabo kapiram. :D
^
Legendarno! :)
Ne! Moja aluzija se odnosila na karakterni aspekt. Mada, ne mogu reci da mi nije zabavno kakva se dvosmislenost proizvela iz jedne tako bezazlene recenice... :)
Haha vidi je kako se sad pravi naivna! :)
Očigledno je Staklena kriva za sve... :D Ništa, ljudi, onda odoh ja, a vi nastavite... :D
Srećan put. :))
Osta li neko ovde?
Ili svi pobegoše na prve tragove seksualnih kontacija? :)
Veza strah-bodlje... Hm, bas cudno... Bas, bas! Svi maloletni u krevet! Na spavanje! Hop hop!
Uuuu ovo još radi...
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
Kada jeza fotografisu, moraju da ga uplase, da bi mu bodlje ispale lepse. Isti je slucaj i sa Gambijem. Uplasi ga Staklena!!! :)
Haha, složili smo se da je to nemoguće. Gambi diže dvesta iz benča. :)
Sačuvaj bože, Mar, ne poistovećuj bodlje ježa sa Gambijevim, ima maloletnih na temi. :)
Ta maloletna sam ja, khm, khm, nemam pojma o čemu ste to pričali. :D
:)))
Ma Marcipan aludira na neke perverzije, ne znam šta joj je danas. :)
:crveni:
Lik koji diže 200 iz benča i crveni od stida..kakav kontradiktorni spoj u jednoj osobi! :)
Ih, šteta, u perverzije se uopšte ne razumem. :D
Taki sam ti ja. :)
Neka te onda na brzinu upoznaju ovo dvoje, ova što aludira na svašta nešto i ovaj što crveni, odoh ja malo pod tuš. :)
Pokušavali su razni sa Vuke da mi ukažu na perverzije, ali ne mož' to tako, slabo kapiram. :D
^
Legendarno! :)
Ne! Moja aluzija se odnosila na karakterni aspekt. Mada, ne mogu reci da mi nije zabavno kakva se dvosmislenost proizvela iz jedne tako bezazlene recenice... :)
Haha vidi je kako se sad pravi naivna! :)
Očigledno je Staklena kriva za sve... :D Ništa, ljudi, onda odoh ja, a vi nastavite... :D
Srećan put. :))
Osta li neko ovde?
Ili svi pobegoše na prve tragove seksualnih kontacija? :)
Veza strah-bodlje... Hm, bas cudno... Bas, bas! Svi maloletni u krevet! Na spavanje! Hop hop!
Uuuu ovo još radi...