Pa nemam pojma, od relativno skoro sam ovde, ne poznajem ljude, dok pohvatam ko je ko...a za nju sam baš primetila da nije omiljena. Pa reko' da pitam Lakija, ima informaciju iz prve ruke, garantovano. :)
A kakva je epska pobeda naroda nad modovima bila moja akcija da se vrati Hrnjau!Epic Win!!! Nista lepse nego kada vidis moda da preinacuje svoju odluku (koju je inace nepravedno sproveo u delo) ...
Znam da je providno mnogo nego sam morao da imam svoj bivsi avatar pod kontolom.A ban sam popio zato sto sam rekao Fochu da bude stedljiviji prema ispoljavanju svog debilizma u komentarima...
Kumo za Maru, šta si zapela za medovaču.
Pa nemam pojma, od relativno skoro sam ovde, ne poznajem ljude, dok pohvatam ko je ko...a za nju sam baš primetila da nije omiljena. Pa reko' da pitam Lakija, ima informaciju iz prve ruke, garantovano. :)
Što, šta fali medovači? :)
Odacu vam tajnu.It is I,http://vukajlija.com/recnik/autori/25115
Savo , sta si to uradio?Probacu da te vratim ,ako nisi zasro jace...
Medovača je zakon. :) Baš smo se zimus prekinuli od jedne na Zlatiboru. Jedne flaše, hoću reći. :)
Nisam mogao bez Vuke da sam napravio duplic...
Samo se ti kurči, kad ti modovi opale drugi ban, đavo će ti biti kriv.
Savo, ne stavljaj svoje definicije za omiljene sa duplog...providno je. Mnogo. :)
A kakva je epska pobeda naroda nad modovima bila moja akcija da se vrati Hrnjau!Epic Win!!! Nista lepse nego kada vidis moda da preinacuje svoju odluku (koju je inace nepravedno sproveo u delo) ...
I sad kad videli da deluje zatvorili..
http://vukajlija.com/forum/teme/12431
Idem malo u šetnju, ne zaključavajte dućan dok se ne vratim! :)
Ma što, pa nijeeee... :)
E da, Laki, si video Princezica poster? :)
Odoh i ja da jedem. Ne stavljajte katanac nikako. :)
Znam da je providno mnogo nego sam morao da imam svoj bivsi avatar pod kontolom.A ban sam popio zato sto sam rekao Fochu da bude stedljiviji prema ispoljavanju svog debilizma u komentarima...
Prijatno!
Чуј видео ... xDDDDD
Ae zdravo.Ja ću da trknem po katanac.
Nisi valjda...? :D
Idem časom nešto da obavim, brzo dođem! :)
Ih bre zbog toga?!! Ne moze to tako .... al temu su mi zatvorili ....fuck