Vukajlija telenovela
  • dl

Pošto su hormoni proradili svim članovima sajta, stvorili su se uslovi za uparivanje istih.
    Ovde objavite likove i zapete, pa ćemo videti u kom pravcu će se situacija razvijati :D

Ali samo postojeće parove.

1. Gospodža & Dotter (budući mladenci)
    2. KolacUchorbi & sunđer bob (nisu više zajeno)
    3. DLZ & 2pan (sveže)

• ZoneZamfirsko

4. Che-Vu trenutno ima problem sa samopouzanjem, svrlja sa selenijum ali neozbiljno. ZAINTERESOVANE NEK SE JAVE, EXTRA PONUDA - NOVOZELANDSKI PASOS!
    5. ZoneZamfirsko ostavila Gvozdenovica posto je on ostavio moderatorsku funkciju (pomirenje na pomolu)

edit: (prljavi detalji su dole u temi)

6. mocca87 & kaizen
    8. KolacUcorbi & neobavesten
    9. *izbrisao smarač jedan*
    10. Ljizanin & Domina
    11. JTU & Dunjica

• dl

U sve veze se meša Tulumbac latino fucker :D

• 2pan

jel, i u nasu?

• mocca87

O Che-Vuovij afera sa selenijum bruji ceo chat zadnjih 10 strana. Kako bi smirio strasti i očuvao svoju čast moderatora pojavio se u javnosti sa Siny....

• dl

I u našu, ovo je telenovela, mora da bude i krvi i suza i puno puno znoja :D

• dl

Che ima c/p etiketu :D

• 2pan

JTU i Dunjica se napokon skontali...

• 2pan

Zone, ko je spominjao kres kombinacije (mislim na mene i gazdaricu)?

• obelix

Zalozio sam se kod Artemide da vrati Gvozdenovica na pravi put! Rekla mi je da Gvozdenovic vise ne mari za propale veze...

• mocca87

Obelix se zbog povređenog ponosa vratio staroj ljubavi Renati2.

• 2pan

obelix je takodje otisao na rehabilitaciju kod Artemide!

• ZoneZamfirsko

Moli obelixa da prestane sa ljubomorisanjem i da prestane da me moli da spavam sa njim! A za Gvozdena cu ja da se pobrinem...

mocca ostavlja obelixa zbog kaizena jer joj je dlz otela 2pan-a njenu prvu ljubav

• obelix

obelix je pronasao veru, zamonasio se i poceo da se bavi pcelarstvom

• mocca87

(mocca87 postaje isterivač pravde) kuje opak plan protiv dobre_loše_zle da joj vrati za sva zlodela koja je počinila protiv 2pana....

• obelix

kolachUchorbi je svoju srecu videla sa neobavestenim ... njihova veza je dugo bila u tajnosti zbog cega oni trenutno borave na rancu njenih roditelja u Massachusetts-u

• mocca87

Skrivena afera neobaveštenog i kolachaUchorbi urodila plodom. Njihovo dete neobavestenUchorbi ostavljen tetki mocci na čuvanje...

• obelix

neobavestenUchorbi dobio boginje

• mocca87

mocca87 ga odvela kod seoskog vrača NeseDeBelog, da ga izleči travkama (s boginjama ne sme da izađe pred neobavestenog i kolachUchorbi)

• obelix

Ljizanin i Domina obelodanili da su imali divlji sex.