Светско првенство у кошарци - Турска 2010

1. Колико волим ове људе!

2. Може, може...Савановић за председника, а Дуда за Маршала... Можда и ураде нешто ;)

3. Паунић за министра одбране. :)

4. Ај сад сви по једног играча на аватар. :) Ја узимам Бјелицу. :)

5. Ја сам већ ставио Теа и Савана, али ајде нек буде да сам ја ставио обојицу, рачунајте да је Савановић слободан. :)

Бај д веј, имате слике на блицовом сајту. :)

6. Ja sam već stavio Savanovića. :) Tražite si drugog. :)

7. Сад ћу ја Кешеља да ставим, рачунајте да је заузет... (Направићемо "Екипу са теме на форуму" :) )

Него само за секунд да се вратим на тему "Шаренац", тек сад кад сам се мало смирио, констатовао сам која је то будала.

Кад је Теодосић убо тројку : "Ијахааооооо, браво мајсторе, три секунде до краја, са девет метара, ПА СПАКУЈТЕ ЈЕДНУ ЗА ПОНЕТИ АКО НЕМА ПРОБЛЕМА!!!"... И када је овоме испала лопта : "И ништаааа испала му је лопта, довиђења шпанци, фурија је исфурана!"... Који кликер он има...ја сам само вриштао гајби и ништа више, а он се спрда :)

8. Ма нема утакмице без Шаренца. Било би лепо да РТС откупи права за НБА па да гледам њега свако друго вече како се одваљује. :)

9. Svjedoci smo radjanja dinastije

10. Jebacu im mater ako ne razvale Turke il Slovence sad u polufinalu! NE mogu bre vise da se nerviram!

11. Пеки д џем
    pre 3 sata

Ма какви Турци, побеђује Словенија вечерас.

Е мој Пеки, мани се прогноза... ;)

12. Јебига. :)

Е, одакле ти те слике? Кад је то сликано? Вероватно прослава неке титуле...

13. Poslednji osvojen Zvezdin kup cini mi se peki. :D

Jesam rekao da ce Turci da pobede! :D Al' ce biti lepo deljati ih dok nam cela dvorana zvizdi...jaoooo. :D A onda da ponizimo Amere. Nema lepseg puta do zlatne medalje. :D

14. Не, то је било против Ренџерса у квал. за ЛШ. Гуре, Дарко, Тео и Илић.

15. Који Илић? Јел Миле?

16. Ja rekoh da ćemo da igramo polufinale ako prođemo. :)

17. Јебига Тулуме, шта да ти кажем, видовит си. :)

18. Јесте, Миле Илић и Немања Александров (њега сам заборавио).

19. Samo jedna stvar, znate li da je tradicija da se na svakom prvenstvu sastanemo sa domaćinom i da ga pobijedimo? :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.