Rasnih ali i običnih džukela. Kada prolazim pored njih i oni počnu da laju na mene vlasnik viče: "Neće on!" a ja mislim: "Šupičkumaterin s njim!!1". Plašim se i malih skučeno- mračnih prostora.
Лептири. Јебо их враг, одвратно су лелујави и несразмерно велике површине у односу на масу, још ови домаћи су сиви ко курац, а ни гусеница није неки канон лепоте. Лете, не гледају где иду и плаше ме. А нисам страшљив, скакао сам са петице на Олимпу на ноге.
Hahahahha, koma. Nesrazmerno velike povrsine u odnosu na masu :D
Neko spomenu skakavce. Ja njih ne bih svrstao u iracionalne strahove, već u one potpuno razumne. Realno skakavac je čovjekov najveći neprijatelj. Oni su sluge demonske. Horda đa'olja!
ManUtdOwn18
A i sto rece Kostic asociraju na Siptare.
AHHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHHAHAAHAHHAAHAHHAHAHAHHAHAHAHA NE MOGU DA DOĐEM SEBI LOLOLOLOL
Kacam već tu, nisam strašljiv uopšte (ja sam sad neko mudo ejj) al visina me jebe kolko može.
Visine - u sta ne ukljucujem let avionom, nego recimo kada stojim na terasi tog i tog sprata gdje nema ograde. Nema sanse ni da prismrdim ivici. Userem se na samu pomisao.
Ja se bojim krava... kao mali sam bio kod nekog ujaka na salašu i kad sam ušao u štalu, krava počela da se dernja... usro sam se! Od tada imam fobije...
Rasnih ali i običnih džukela. Kada prolazim pored njih i oni počnu da laju na mene vlasnik viče: "Neće on!" a ja mislim: "Šupičkumaterin s njim!!1". Plašim se i malih skučeno- mračnih prostora.
Hahahahha, koma. Nesrazmerno velike povrsine u odnosu na masu :D
Ma daaaaj, meni su leptiri mnogo leeepi. Leptirice ne, ali oni šareni su baš prelepi. :)
plasim se vukova i besnih pasa
Grrrrrrrrrrr
Neko spomenu skakavce. Ja njih ne bih svrstao u iracionalne strahove, već u one potpuno razumne. Realno skakavac je čovjekov najveći neprijatelj. Oni su sluge demonske. Horda đa'olja!
AHHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHHAHAAHAHHAAHAHHAHAHAHHAHAHAHA NE MOGU DA DOĐEM SEBI LOLOLOLOL
Kacam već tu, nisam strašljiv uopšte (ja sam sad neko mudo ejj) al visina me jebe kolko može.
+1
Što se bojiš toga, baš je do jaja fora? :) I samo da reknem, ne boje se ljudi visine, nego pada sa iste.
to se podrazumijeva :D
Ja se bojim visine jer sa nje mogu da padnem :D
Ја се бојим падања са исте... али поглед је кул лоло
Hahah, sprdam se. Meni pogled nije kul uopste, pogleda se bojim. A kad bi i pao bilo bi do jaja tih nekoliko sekundi.
Visine, da će neko koga volim umreti i da ću pasti godinu ili dobiti keca lololololo I da, da ću biti kidnapovana
Своје мурице кад се дигне.
Bazena ... neka me fobija u'vatila u zadnje vrijeme...
Што то брате?
Što bazena???
Мора да је она машница са тинтаре од базена
Ja se bojim krava... kao mali sam bio kod nekog ujaka na salašu i kad sam ušao u štalu, krava počela da se dernja... usro sam se! Od tada imam fobije...
БОЈИМ СЕ ДУМРЕМ!