Čega se bojite?

1. Osećaja bespomoćnosti, samoće i bolesti.

2. ima Bora odličnu pesmu o tome....baš odličnu...

a iskreno ja se jedino bojim impotencije....one staračke, one koja će jednog dana sigurno doći...neće skoro, ali hoće, kurva je to...iznenadiće me...onako podmuklo kad joj se najmanje budem nadao...šljus, nož u leđa iz potaje...

i zato jebem..svaki dan...koliko god puta stignem i mognem...dokle god budem mogao...

a kad ne budem mogao, videćem..il sava ili ladna morava....

3. javio tuzno je kad znas da ce to da se desi kad te jedna kao ova gore bude spopala da je papmprchis u nekom haustoru u krugu dvojke

4. da bre, zamisli to, Pajko druže moj...ponudi ti se vako neka a ti ništa....samo da plačeš...il da se ubijaš...

pa zar nije strašno?...

5. млитавих сиса...

6. Pomalo visine i to je to.

7. srecom sava = krug dvojke bar te nece boleti noge od pesacenja :)

8. a je li Pajko, jesam ja to pričao da sam karao u haustoru u krugu dvojke ili si to čuo od nekog drugog?...

znaš gde je Stupica?...ona uličica pored parka što ide od nemnjine prema kralja milana..e tu...u sred bela dana...

a bio sam i mlađi...

9. nemoj da mi stvaras materijal za trol :) odvalio sam

10. Ponajviše se ipak bojim kastracije.

Evo i jedna pričica o strahovima:
    Sede jedne večeri dokoni đakoni u manastiru i pričaju ko se čega boji, jedan visine, drugi zmija, treći mraka... samo jedan ništa ne govori. Pomisle tu ostali da se stidi pa navališe na njega da im kaže već jednom čega se boji, nije valjda da se ne plaši baš ničega. I tako navaljivaše oni dok ovog nisu smorili pa im prizna: "Eto kad ste baš navalili, bojim se krofni s džemom". Tu se oni razočaraše, šta ima tako strašno u krofnama i to baš s džemom ali poče ovaj da ih uverava kako su mu osobito strašne, onako meke, pa što im curi džem kad ih stisneš, ma svog ga trnci podiđu čim ih ugleda.
    Tu se bratija smiri i sutradan rešiše da mu smeste tako što su namolili kuvara da napravi dosta krofni, rasporedili ih ovom u keliju pa se sakrili da gledaju. Ulazi lik u svoju sobu, zatvara vrata za sobom i umesto da istrči vrišteći ko što su kolege očekivale njega nema pa nema. Tu se oni zabrinu pa mu upadoše u sobu i imaju šta da vide, on blaženo leži i ljušti krofne da mu sve zaušci pucaju. Tu braća vide da ih je zajebo pa navališe još jače da im kaže čega se stvarno boji, ovaj je odolevao neko vreme a onda se zamisli malo pa reče: "Trenutno se strašno plašim kafe s ratlukom".

11. au Grujane, ja hteo da lupim plus....:))

12. Ајкула и људи који се облаче у животиње ... успут зазирем од попова и одбојни су ми кловнови.

13. Ја се бојим назгула што ми у сан долазе

14. ja se samo sebe bojim

15. Dečice koja trče po uici. Sva izgledaju kao da će mi se istog momenta baciti pod noge.

16. Možda najveći strah koji imam i svakodnevno proživljavam:
    - strah od gubitka podataka na računaru, novčanika i dokumenata.
    - strah od vode, jer ne znam da plivam i pri tome nelagodno kad sam u vodi a ne znam kakvih sve ajvančića tu ima ispod površine.
    - strah od visine i letenja avionom, nije mi nimalo prijatno što znam da sam na 10 km u mehaničkoj školopociji koju su pravili rasejani inženjeri k'o i sam što sam, a koju redovno servisiraju pripiti, naduvani i ajkavi majstori.

Negde između nelagodnosti i straha:
    - neprijatno mi je kad sam u društvu ljudi koji su mnogo fini, ispoljavaju kurtoazne manite, previše se smeškaju... ne mogu ovo objasniti, valjda zato što me podseća na scene horor filmova kada žrtva pijucka čaj sa nekim mnogo finim likom, i onda mu se ovaj, na koga bi inače poslednjeg pomislio, najebe mile majčice na više nivoa.
    - neprijatno mi je kad sam okružen većim brojem ljudi a pri tome moram da interagujem sa njima jer to neke socialne konvencije nalažu... valjda zato što su ljudi mahom govna.

17. Не бојим се свега на свијету заједно колико се бојим инекције. Радије бих црко него да ме иглају.

18. Zmija, ali ne panicno. Samo se strecnem kad je vidim, nije mi svejedno.

Plasim se tesnih prostora. Najgori kosmar mi je bio kacam sanjao da su me zivog zakopali. Kad pomislim na takvo nesto, najezim se.

19. Najgori kosmar mi je bio kacam sanjao da su me zivog zakopali. Kad pomislim na takvo nesto, najezim se.

Ауууу брате. Ја после оваквих снова добијам мини-инфаркт кад се пробудим.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.