Čega se bojite?

1. Bojim se da mi električar ne popuši svu travu i onda se stondira u mojoj dnevnoj sobi.Mrzi me da ga vučem na terasu.

Ma murš pandurčino. Inače imam i neki nazovi strah od vožnje. Sednem ja u auto, vozim normalno ali ako dođem u neku situaciju gde treba upotrebiti mozak i setiti se propisa, tada zabodem. Ne pomaže ni dupli viski.

2. Bojim se ovna što ga ima moja baba. Kurči se i agresivan je. Ali ne zadugo, već ovog ljeta će pod sač.

3. Plašim se situacije u kojoj se nalaze globalni ekonomski odnosi. Čini mi se da stara maksima o tome koliko je kapitalizam samo religija zasnovana na novcu postaje jasnija sve većem broju ljudi, a posledično će se ceo sistem urušiti ako ne verujemo u njega. U stvari, plašim se onoga što dolazi kada se to desi. Pre par godina, kada je krenula finansijska kriza, nisam mogao da noćima spavam zbog toga. Danas samo ponekad.

I da, dojaja se plašim da ne ispadnem glup ili pička, pa radim sve da do toga ne dođe.

Значи, почео сам да се трипујем да сам ово писао ја, давно са неког дуплог. Али све. Сем овог за глуп. Са тим сам се већ помирио.

4. Pravo zborite...

Da dodam: Plašim se i da nam Presvetli Rade Lacković ne prekine finansiranje, pa da ne možemo da ukidamo klipove po jutubu.

5. Да Синан умре пре мене.

6. Бојим се да ће Нинка да победи Живинка. Помозите Живинку да кобеди! Плизић!

http://rs.strana.mk/86403/1

7. Зашто не могу да гласам за ЂЕМБЕЛОГ!?

8. Самхаине, биће и за Ђембелог! ОПУСТИ СЕ!

9. Ух, добро је! А не знам за ову анкету, добар је Живинко, али ми је Нинка прирастао срцу! Тежак избор.

10. Plašim se da budem živ zakopan

11. Bojim se umiranja i jakog fizičkog bola. O_o"

12. bojim se da mi neko kasikom izvadi oko.

13. noževa i razbijenih flaša najviše.

14. Narkomana. Al najozbiljnije. Kad ih vidim, znam da imaju još 2-3 meseca života. A još kad se utripujem, pa zamislim da neko meni blizak krene da se fiksa, ma strašan osećaj. Uhh, grozim se i da razmišljam o tome.

15. Neznanja i lažnog znanja.. Pogubne stvari u svakom smislu

16. dosade,besmisla,nemanja cilja....

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.