Čega se bojite?

1. Kroz ovaj skorašnji (istinit) dijalog bi trebalo da shvatite moja dva straha:
    - JA NE KAPIRAM KAKO MOŽEŠ DA SE PLAŠIŠ MALOG SKAKAVCA, ŠTA VRIŠTIŠ KOJI KURAC NA SRED ULICE??
    - Pa imam fob...
    - VIDIM AL' OPET NE KAPIRAM, MISLIM ŠTA TI MOŽE SKAKAVAC JEBOTE, AJ OBJASNI MI?
    - Pa ne može mi ništa, fobija je zapravo irac...
    - ETO VIDIŠ, NE MOŽE TI NIŠTA. ŠTO ONDA VRIŠTIŠ KOJI KURAC?

Dakle, skakavaca... I ljudi koji su bolesno samouvereni bez pokrića. Dakle onih koji viču i brzo pričaju, samo da bi tako izdominirali u raspravi, a ja iako imam argumente nemam šansu da ih izreknem. I uopšte ne znam šta da radim, obično odustanem od razgovora u sličnim situacijama.

2. Не бојим се свега на свијету заједно колико се бојим инекције. Радије бих црко него да ме иглају.

Al' zato, kad se razboliš a moraš da ih primaš, ideš.
    Tako sam se ja plašila zubara ali sam išla da sredim ono što me je bolelo ili bilo kvarno jer nisam želela da nemam zube. Strah je i dalje bio prisutan. Jednom sam imala slom živaca na zubarskoj stolici kad je krenuo da mi izvadi koren polugom. Pobegla sam ali bukvalno ustala sa stolice i pobegla. Noge su mi se tresle. :)

3. Не бојим се свега на свијету заједно колико се бојим инекције. Радије бих црко него да ме иглају.

A kad se pucas pajdom, onda se ne bojis?

4. A kad se pucas pajdom, onda se ne bojis?

И на то сам мислио! Ако буде требало прије ћу "лијечити синусе" него то :)

5. Bojim se ograničavajućeg iskustva života.

6. hahahahahahhahah prejako! :D

7. Vatre, to jest da zapalim svoju kuću ili tak' nešto..

Jednom sam ustao u 3 ujutru da odem na sprat da se uverim da se ništa nije zapalilo. Tada sam sa bagrom preko dana igrao stoni tenis i bacali su opuške gde su stigli i meni bilo mrsko da počistim pa sam odlučio da odradim to ujutru. Ali avaj usro sam se da nije nešto progorilo pa sam uzeo telefon (alibi ako matorci čuju, da im kažem da sam otišao po mobilni) i proveravao gore jel se šta zapalilo..

8. Da ću ostati sam... na sajtu.

9. Bojim se ograničavajućeg iskustva života.

Misliš ono da sve znaš, da te smatraju za mudraca i ta sranja?

10. Плашим се да ће да дођу цигани и да ме одведу у Италију да просим ако не поједем све са тањира, зато увек поједем све и тражим још.

11. Golubova. I svega živog što ima perje.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.