Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Pojma nemam. I sada imam utisak da sam pokvarila dobro pitanje ovim odgovorom. :)
U svakom slucaju, ne volim da razmisljam na takav nacin, a i nisam nikada bila u toj dilemi.
Cime bi vas partner odusevio?
Konstantim normalnim ponašanjem bez glupih ispada. Tužno, ali jako istinito. :)
Imaš li "svoju čašu" iz koje samo ti piješ? Opiši je.
Kao neki crno beli strip sa nekom ovcom koja mirise cvece. To je solja, i nisam do sada ni primecivala da mi je omiljena. :))
Inace, spava mi se. Pa odoh... Laku noc. :)
Imas li ti neku takvu casu?
Imam neku kriglicu, providna je, sa nekim narandžastim i crvenim pravougaonikom. Simpatičan mi oblik. :)
Više voliš veliki ili manji jastuk za spavanje? Visok ili nizak? Ili gomilu jastučića?
Nizak, a dosta jastucica okolo.
Jesi li zimogrozljiva?
Nisam, uopste.
Spavas u carapama?
Ne. Ako mi nekad bude previše hladno (reeetko kad), obujem ih, ali ih obavezno nesvesno skinem u toku noći. Smetaju mi.
Piješ cedevitu?
Ne. Nisam skoro...
Drobis plazmu u mleko?
Daaaaaaaaaaa :)
Voliš da pišeš pisma?
Poslednje pismo sam napisala pre 2 godine, meni je to mnogo lepo, ali eto, takvo je vreme, pisma se baš retko pišu...
Omiljeno letovanje?
Kušadasi, ovo leto.
Najdraže zimovanje?
Zlatibor - studentsko odmaraliste Ratko Mitrovic... Bilo koje od 3-4 komada :)
Recept za dobar provod?
Da se nismo sreli možda ove zime tamo? :)
Dobro društvo, dobro piće i prijatna atmosfera!
Recept za ubijanje želje za životom?
Je l'? Ja sam bio u nekoj smeni npr od 6-16 marta.
hm... ne znam taj recept. prosledjujem pitanje.
Recept za ubijanje želje za životom?
Smena 14-24. februar ovde. :)
A recept...pa, čitanje novih definicija večeras. Sve mlade, nadahnute nade. Lako dajem +, a večeras sam možda plusirala 6-7 od 50ak pročitanih. Sramota.
Jeste li bančili u Burencetu? :D
Kako da ne! :)
Je l' ste se sankali?
Jesmo malo, nego sam bila sva fina i svilena, pa nisam previše, a bilo je snega dosta. :) Organizovali smo "izlete" do Užica, Kadinjače i Višegrada. Imali i dobru ekipu za rakijanje. Bilo sjajno. :)
Omiljena rakija? :)
Dunja... Medovaca... Ne mogu da se odlucim.
Cokoladna ili vocna torta?
Voćna. Ali volim i čokoladne. Stoka. :)
Roštilj ili pečenje?
Pecenje. Ali volim i rostilj. Stoko :)
Hiljadu dinara ili sto evra? :D