* Prijavite autore koji vređaju i spemuju * [PROČITAJTE PRVI POST PRE POSTOVANJA NA TEMI]

1. Господо,господо!

2. Gospodo, da li ste za još po jednu šoljicu čaja?

3. Ja ovo ne znam gde da prijavim, pa mi je ova tema izgledala kao najprikladnija. Dotični autor nema ništa sem linkova u svojih 45 komentara. Među njima je i nešto moje komentarisao, a ne volim kada dobijem takav komentar. Sada se osećam kao izdajnik, al šta sad.

4. грофозије
    Konstantan spem ceta. Vite da resite to.

5. Zar se za ovo - http://vukajlija.com/forum/teme/171-vicevi?strana=140#post_1772013 dobija trajni ban? Kakvo je ovo izdrkavanje, svrsavanje na svoj umisljeni lik, da ne kazem kosticizam? Bravo Kazane, pokazao si da si dobro odabrao!

6. Zar se za ovo - http://vukajlija.com/forum/teme/171-vicevi?strana=140#post_1772013 dobija trajni ban? Kakvo je ovo izdrkavanje, svrsavanje na svoj umisljeni lik, da ne kazem kosticizam? Bravo Kazane, pokazao si da si dobro odabrao!

Idi na Pomoć, pa na listu banovanih, tamo piše da je iz drugog razloga banovan, ja sam baš zbog toga proverio, jer mi je bilo čudno.

7. Kaducej, slike dolaze sa interneta, kad bi ti plagirao originalnu sliku koju si sam napravio ili kad bi kopirao tekst kojim si obeležio poster onda bi to bilo plagiranje. Ovako je vrlo teško proceniti da li je plagirao tebe ili samo našao istu sliku. Probaj da pitaš Stefana - on je bolji po pitanju postera od mene.

8. Razumem, ali komentar je 98% isti, ideja 100% ista, slika 100% ista. Plus, poster stavljen 3h posle mog. Nebitno mi je što se tiče mog postera, pitam inače, da vidim kakvo je stanje sa tim. Ide mi to na nerve, a ovaj se baš zakačio. Hvala u svakom slučaju ;D

9. Што се првог пара тиче: обадва постера су шитчина голема и радо бих намастио гузове са њима.
    Што се другог пара тиче: тешко је рећи. Обадва су добра. У обадва се спомиње ријеч трафика, али је то недовољно за називање овог другог плагијатом. Чак и да је овај други добио основну идеју од тебе, ипак је дао свој лични печат са темом наталитета. Ја га дефинитивно не бих брисао.

10. Ne, ne kažem zaista da treba išta da se briše, to je stvar vašeg odabira, i ne želim da potežem tu temu sada. Moje osnovno pitanje je bilo da li je to prihvatljivo ponašanje na sajtu, jer se na oba para postera vidi da je spomenuti autor samo nekoliko sati posle postavljanja originala, napravio svoju verziju sa istom slikom i sličnim komentarom?

11. Pa dobro, nemoguće da je koincidencija, odnosno malo je verovatno da je to koincidencija. Eto, taj autor te ne prati i nisu mu jedan za drugim izlazili posteri, nego je gledao nove postere.
    Po mom mišljenju prva dva postera su ista u slici, ali komentar je drugačiji, nema veze s plagijatom, ali oba postera su teško sranje.

Drugi par...hm, pipavo je to. Možda te je plagirao, odnosno 80% mogućnosti je otprilke da te je plagirao. Sad, realno sa tom slikom možeš jedino da se iskenjaš o natalitetu, a da ga sročiš na različite načine.
    Po meni ideje su iste, a poster je neka varijacija na temu, sa žešćim prelazom u plagijat.

12. Grofe, a mali ban za opomenu? :P Samo predlažem...

13. Opa. Neko kopira odabrani poster. Fala na ukazanom.

Grofe, a mali ban za opomenu? :P Samo predlažem...

Šta će ti to? :) Ma pusti čoveka.
    Nova godina je :)
    Možda te zajebava neko :)
    Lično, nikad nisam banovao za plagijat, iako to neki moderatori rade.
    Ajde, linkuj ti ubuduće ako bude bilo nečeg, pa ću tad da vidim. Labavo mi ovo za ban.
    Gledam sad postere od tog lika, i ne mogu da se setim da li sam video neki sličan/isti od nekog drugog, možda sam čak i njegov poster ranije video, da ne grešim dušu.
    Ko će sve autore popamtiti.
    Ali svakako, ako bude nečeg slično, javi.

14. ja bih da se prijavim. to neka nagradna igra?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.