- dbanovan
Jel su jevreji u pravu što im 10 dana lome kičmu? Nisam fašista (skinjara) niti antisemita, ne mrzim nikoga. Samo hoću da znam da li je u redu da se progoni nevin narod.
- dl
A ko bi tu trebao biti nevin?

db brate...resavas probleme s kojima nemas nista! Moj i/ili tvoj moral ovde (u koji ne sumnjam) nece pomoci nikome! Istina je da Jevreji upravljaju sa mnogo toga, na vrhu su u SAD i zato se Izrael odrzava. Nijedan rat nije u redu, nikakav progon, to stoji. Ali manimo se toga, aj da pricamo o Whitesnake-u na chatu. I pivu. O tome mozemo uvek! :-)
- dbanovan
ok Neo : ) slazem se sa tobom
jebes politiku - d
Cudi me od Jevreja,bilo kakvo nasilje,prema bilo kome.
Gospodari rata ,dosta je vise skalajte. 
Ma to je sve sranje. Ovde Arapi imaju narandzasti teudat-zehut (licnu kartu),naspram Izraelaca-Jevreja koji imaju zeleni. Misliiim,odmah sam rekla: malo me podseca na ono sto su njima radili u II sv. ratu. I ovde vlada mrznja prema Arapima, deca se vaspitaju tako, Mada sta ces,oni se i dalje zaljubljuju i to sve..Cak cini mi se postoje i specijalizovane agencije koje "preobracuju" devojke koje "odu" za Arape! Cirkus,ja vam kazem! Mada,mislim da bi svi u sustini voleli mir :)
- M
I to u Tel Aviv! Ili tu neđe.
- M
Rokejnđel, skini se gola, možda onda neko primijeti tvoje vapaje za svezemaljskim mirom.
- M
Rokejnđel, i ja sam za mir, isto ka' i ti, a ne za to da ljudi crkavaju od smijeha.