Dželat

1. Da, da sam duh, ne bih mogla da pišem ovde. :P

2. Upravo sam obavešten da je Kralj abdicirao iz meni nepoznatih razloga.Kao njegova desna ruka raspisujem konkurs za nove operativce.
    Podatke ostavljati na ovoj temi u bilo koje doba dana.

3. Hoću da bidnem kralj! Odgovoran sam, a nekad i milosrdan. Čak ću zarobljenika i pomilovati, naročito ako je žensko. :D

4. Mislim da nisi shvatio poentu, tražim operativce za rad na terenu.A novog kralja može samo da imenuje stari kralj.

5. Пампарампампамппааааам.

Краљ је абдицирао, јер га сморило да се ака са људима и да их смара да су им лоше дефиниције и да смара људе како је сајт отишао у комерцијалу.Одсад само даје минусе и за брисање, без негативних комента. Кога више боли курац, само се замерамо једни другима бзвз. Функције које сам доделио остају на снази, с тим што Краљицу водим са собом на неко лепше место од престола.

А ако неко жели титулу нека се пријави, наследник је мој седамнаестогодошњи син Никола Хипхоза, али плашим се да ће и он путем родитеља. Дакле, пријављујте се, ја ћу да одаберем и именујем новог краља, који мора у ту сврху да промени аватар и да нађе себи жену.

Електричар је намесник док се не изабере нови владар.

ПАМПАРАПАМПАМППАМПМПППААААМ.

6. Prijavljujem se za kralja! I tačka.

7. Још неко?

8. O čemu vi to, nisam u toku?

9. Абдицирао сам, а морам да поставим новог Краља, видиш изнад.

10. Ma vidim, nego nisam znala da je došlo vreme za penziju. Što tako?

11. a ja ostajem dvorska luda je li?..mojne mi ukidaš funkciju, to mi je jedina satisfakcija u tužnom životu...:)

12. Краљ је абдицирао, јер га сморило да се ака са људима и да их смара да су им лоше дефиниције и да смара људе како је сајт отишао у комерцијалу.Одсад само даје минусе и за брисање, без негативних комента. Кога више боли курац, само се замерамо једни другима бзвз. Функције које сам доделио остају на снази, с тим што Краљицу водим са собом на неко лепше место од престола.

Ето, зато :)

13. E pa stvarno nije fer, ja nisam znala da se dodeljuju funkcije, nisam ni znala za konkurs! Em ostadoh bez posla, em kraljevina bez kralja. Ko će onda meni da plaća penziju i na konto čega? Ponavljam, nije fer... :(

14. Тренутно траје пријава кандидата, имаш право да предложиш свог фаворита.

15. Onda predlažem Milisava!

16. Миса није члан.

17. Pih, i ja abdiciram sa mesta kraljičinog glavoseče, više nije fazon, sem ako se ne preuda za novog kralja. :/

18. Ako se Hiphoza ne prihvati polozaja, Kralj treba da se vrati!
    Nije ovo partija da glasamo ko ce doci na tron! Duznost kralja je da vlada! Ako se uzme u obzir i da je ovo parlamentarna monarhija, onda treba reci da ovaj kralj ima podrsku naroda za svoju vladavinu. Nisam primetila da je drugacije.
    Ovim cinom, Njegova Visost stvara stanje anarhije. Opet.

19. Bokte, nema me 3 dana, i vi napravite monarhiju i srušite je za to vreme!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.