Prijava

Jebeni kerovi me nerviraju.

Žao mi je što je propala ona dobra stara država gde se kerovi lutalice po kratkom postupku. Svako malo dođe neki ker da nešto jede govna, sere, laje, dere se mamu mu jebem u pičku. Ovde vreba jedno smeđe govno od malog kera, koje laje i napada pešake, ali zbog nekog razloga još nije smaknuto. U šest jebenih sati ujutro naređaju se govna da urlaju i laju pred zgradom i to je tradicija već postala. Ostala mi poneka petarda od praznika, ona jača, zapalim ja i bacim je pored grupe, da ih rastera, a ne povredi. Upalilo je, ali malo kasnije dođu panduri, fosil sa prizemlja zvao da prijavi bombardovanje. Usro sam se, ali pandure izgleda boli neka stvar, valjda pomislili da žena halucinira, ipak joj je 93 godine, preživela je drugi svetski rat, a panduri su otišli i za sad ih nema, a izgleda da se i neće vratiti. I šta sad da radim, dokle god kerovi govnjivi postoje, meni mira nema. Da li da izvršim masakr nad njima i onda u prdekani mirno spavam ili da trpim čitav život?

Ne znam da li je bolje da potrujem gamad ili da ih dodatno trpim i time narušavam svoje mentalno zdravlje i možda počinim homicid.

Ja volim životinje ali nikako nisam ljubitelj agresivnih pasa. Takve kerove apsolutno treba ukloniti sa ulice. Pozovi šintere ili neku službu, mislim da oni moraju da odreaguju.

Ljude koji truju pse bih tukao mokrim novinama sva rebra dok im ne izlomim. Nisu te jadne životinje krive što žive u ovakvoj zemlji sa ovakvim narodom.

sviđa mi se kako razmišljaš, ejde.

Pa trpim ja, trpeću još malo dok mi ne dokurče, a onda lepo ima da im ostavim otrovano mleveno meso sa smrskanim staklom pa da se lepo nakrkaju. Jebeni kučkari labilni što im prave kućice i punktove po haustorima i iza zgrada, nema veze što su agresivne džukeletine i mogu neko dete da napadnu, awwwww to su naši swatki ljubimci ma kome oni smetaju ah. Mršukurac vodi ga kući i stavi mu povodac pička ti materina začukana.

Nisu te jadne životinje krive što žive u ovakvoj zemlji sa ovakvim narodom.

to stoji. neki dobri ljudi kažu "zAšTo Na NaŠiM pRoStOrImA nEmA pAmEtNiH kErOvA?" odgovor je jednostavan: gde nema pametnih ljudi, nema ni pametnih kerova.
ali to ne menja činjenicu da smetaju i napadaju pešake i bude sviju u rano jutro pre vremena.

Kuckari su odreda nestabilne osobe.

pa šmokljo, nedavno su pogani kerovi ubili dete od 4 godine sa ove strane drine čini mi se. onda ti meni reci da kerovi lutalice zaslužuju da postoje.

U drugim zemljama kerove lutalice postuju i uvazavaju, Srbijo stidi se, ko poslednji izadje nek ugasi svetlo

Agresivna govna pobiti tu nema leka

Treba razviti program resocijalizacije takvih pasa pa ako i to ne uspe - razgovarati o potencijalnom trajnom ukljanjanju ove životinje.

Haha resocijalizacija pasa, vodiš ih u školu u prirodi ili neke radne akcije

Tako to rade u društvima gde vole životinje.

Ova zemlja nema para za humano resavanje te price.

Lutalice su opasne na milion nacina.

Pokret kuckara vode psihicki obolele osobe.

Znamo svi koje je jedino resenje.

Nije lepo, nismo demoni, ali to je sto je.

Slažem se
Jbg, taka i taka stvar

Ajde ne preterujte.

Ali voleo bih ove dušebrižnike kao melkya da dovedem ovde da vide u kojim uslovima drže lutalice koje "spase" isti takvi kao on. U staroj raspaloj ciglani, u kavezima, neki su i pušteni, kapija i ograda ne postoje. Ne dao ti bog da moraš da prolaziš tamo peške ni danju, a kamoli noću. Hranu im jednom dnevno donosi neka žena, članica neke gej beskorisne fejsbučarske organizacije sa imenom tipa 'Šapica' ili tako nešto umobolno. Takva egzistencija je mučenje i za same te životinje, eutanazija je daleko humanija opcija u svakom pogledu.

sećam se kad sam išao kod rođaka, morao je ići na operaciju jer mu govnjiva džukela koju roditelji drže U STANU skoro otkinula komad face. i onda drže to govno u istoj sobi s njim. šta je više za reći?